Wyświetl pojedynczy post
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.07.2010, 06:31
RAF napisał(a):Wyświetl post
P.S. Lech i Wisla interesuja sie (podobno) Wilkiem z Korony Kielce. Jak myslicie drodzy "milosnicy polskiej pilki" czy Wisla mialaby szanse sie wzmocnic i pozyskac pilkarza gdyby Lech grajacy w LM mogl przebic kazda oferte z kazdego polskiego klubu? Zaoferowac wyzsze uposazenie i zachecac pilakrzy magia "Pilkarskiego Raju" jaka jest Champions League?
Zapewne nie miałaby szansy bo kazdy pilkarz przewaznie decyduje sie na transfer do klubu, ktory odnosi sukcesy. Podam tutaj przykład Tshibamby, ktory powiedział: "to proste, ze zdecydowałem sie przejsc do Lecha. Kazdy pilkarz chcialby grac dla druzyny, ktora odnosi sukcesy" Niestety nawet jakby mu zaproponowali (Wilkowi) swietne zarobki nie musiałoby to oznaczac, ze Lech wszystko wygra i wszystkich w polskiej lidze pokona. 2 przykłady mozna tutaj dac: ManCity, ktory proponuje kosmiczne zarobki pilkarzom nie odnosi sukcesow ; Real Madryt, ktory rowniez placi zawodnikom kosmiczne sumy, sciaga ich za kosmiczne pieniadze oglada plecy Barcelony. Pieniadze nie graja i grac nie beda.
RAF napisał(a):Wyświetl post
Moze to Wam uzmyslowi ze kibicujac i sciskajac kciuki za Lecha w tym momencie jestescie jakby przeciwko wlasnemu klubowi
Ja akurat wczoraj kibicowalem Interowi. Chciałem, zeby kibice Lecha przezyli to, co my przezylismy rok temu - gdy z nas smiala sie Cala Polska. Awansowali dalej ale u wielu kibicow skompromitowali sie na całej lini. Dzisiaj chyba tylko kibice Lecha sie z nich nie smieja - bo głupio sie tak smiac ze swojego zespołu.
Odpowiedz cytując