Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.07.2010, 01:29
Zwitter napisał(a):Wyświetl post
To jest przykre, ale jak czytam ten temat to się zastanawiam czy jest on o europejskich pucharach polskich drużyn czy o życzeniu przegranej Lechowi. Może zmieńmy temat na "Życzymy kompromitacji Lechowi w pucharach"? Bo przecież oni się śmiali z nas, to teraz my się pośmiejemy z nich. Żałosne. Zastanówcie się co piszecie. Polska piłka to absolutne dno a Wy chcecie żyby było jeszcze gorzej. Litości.
Ale tu się kłania czy jesteś kibicem Wisły czy kibicem polskiej piłki.Niestety takie czasy mamy że nam Lech nic nie da i najpewniej nic nie ułatwi a jedynie utrudni.Ok będziemy mieli zespół który zarobi w cholerę kasy ale to nie spowoduje że w Wiśle będzie lepiej

Gdzie mnie bardziej drażnią ludzie których celem jest wykpić przeciwnika, szczególnie w takiej sytuacji gdzie u nas jest o wiele gorzej.To jest dla mnie chore bo jak wyśmiewać się z nich - którzy awansowali dalej, w sytuacji gdzie myśmy odpadli.
Trza mieć jakiś honor i chociaż deko obiektywizmu.

Ja nie mam pojęcia jak im pójdzie ze Spartą ale trzeba wiedzieć że na papierze to oba kluby prezentują się podobnie.

Sparta zdobyła mistrz w dokładnie takim stylu jak Amica - po prostu kopia.Przedostatnia kolejka - my musimy wygrać, Banik który ma tą samą sytuację musi wygrać.Jedyna różnica że Banik gra z zespołem nie grającym o nic - Efekt - my remisujemy w ostatniej minucie - Banik remisuje w ostatniej minucie - Tytuł zamiast być w Krakowie i Ostrawie, wędruje do Wronek i Pragi

Chwilę temu Sparta dostaje od beniaminka w 1 kolejce.Oczywiście będę kibicował Sparcie, szczególnie że Praga to mój nr 1 jeśli chodzi o miasta za granicą ale proponuje nastawić się na wyrównany bój.
Odpowiedz cytując