Wyświetl pojedynczy post
Wiślacka Kalwaria
Senior Member

Od: 09.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.07.2010, 22:27
Do moderatora: Po raz kolejny pokazujesz/pokazujecie wasz poziom, jak napisal przedmowxca mic, dajecie bany osobom za to ze chca trzymac poziom tego forum a zwyklym pokemonom darujecie. I wy macie byc odpowiedzialni za to forum i tyle ludzi ha ha! MAm nadzieje, ze ktos z szanownych moderatorow choc tu przeczyta to co pisalem do kilku z nich, ale oczywiscie bez odpowiedzi i jakichkolwiek checi,

Witam, pisze ze staego konta. Chodzi o obecne- vabanq. Dostalem bana za to, ze skrytykowalem pewna grupe osob w temaacie budowy stadionu, kttora z tego forum robi sobie jaja. Czewsto przegladajac ten temat po porstu razi po oczach i denerwuje liczba durnych beztresciowych postow.Co druga osoba pytajaca po raz kolejny o to samo, kretynskie wrecz tresci postow i tak w kolko, a ja dostaje bana. Sami nigdys kladliscie wielki nacisk na niezasmiecanie tematow i traktowanie tego forum powaznie a dajac mi bana a im popuszczajac strzelacie sobie samoboja, bo dochodze do wniosku, ze od pewnego czasu po prostu latwiej wam uciszyc jedna osobe ktor sie sprzeciwia kilkunastu innym. Przy okazji, jesli nie jestes moderatorem akurat tametego tematu i nie sledzisz jego tresci to zapraszam i sam sie przekonaj. Mam nadzieje, ze jestes w stanie mi pomoc, chociaz podac moderatora, o ktorego jest cala sprawa. Zastanawiam sie za co mi sie dostalo, a inni sobie dalej robia jaja, ale jak widac sa rowni i rowniejsi..
pozdrawiam
... w sercu moim Wisła i na dobre i na złe..
Odpowiedz cytując