|
I co z tego ze nie wejdzie? normalnemu kibicowi Wisly zalezy na tym zeby jego klub rosl w sile finansowo, dlatego skyboxy musza byc dobrze wykonanane zeby nawet taka Cracovia na swoich skyboxach nie zarabiala wiecej niz Wisla.. ja bym z pocalowaniem reki wzial taki skybox, bo widok dla mnie jest dobry, ale dla kogos moze byc ch.. dlatego musi byc wykonany perfekcyjnie zeby kazdemu dogodzic, DOGODZIC OSOBIE KTORA BEDZIE PAKOWAC DO KASY KLUBU ZA JEDEN SKYBOX KILKADZIESIAT TYS ZL ZA RUNDE (skyboxy to rzecz na ktorej klub zarabia NAJWIECEJ pieniedzy;jesli chodzi o stadion)
I co z tego ze nie bedzie kioskow gastronomicznych? ja bym sobie jakos poradzil, napil sie kranowy i jakos by to poszlo nawet na sucho, ale co z reszta? potencjalny sezonowiec pojdzie na druga stron, gdzie nawet ma restauracje z widokiem na murawe, tak, tacy tez beda chcieli przyjsc na mecz, tak samo pikniki, dzieci czy starsze osoby i trzeba to zrozumiec i wbrew wszystkiemu z tego sie cieszyc, bo na nich klub tez bedzie zarabial pieniadze, przyjdzie raz, posiedzi w skwarze 40stopni, spyta sie , a mozna tu w ogole cos kupic do picia? nie, trzeba isc do wc, drugi raz przyjdzie? watpie,
ten stadion ma byc na dlugie lata, on ma nam pomoc podskoczyc finansowo, ok, Ciebie to wali,, ale tym ktorym zalezy na silnej i stabilnej finansowo Wisle juz nie, a jak tak dalej pojdzie to po powstaniu stadionow Jagi, Polonii Warszawy czy nawet Piasta Gliwice jeszcze ich bedziemy gonic, bo nawet taki Piast ma miec podziemne parkingi, nie wspominajac o takich kioskach gastornomicznych i innych cudach, bo trudno zeby nowy stadion nie posiadal takich rzeczy, i to stadionik za 100 mln zl , u za pol miliarda zlotych nie bedzie kiosku gastronimicznego na jednej z trybun o pojemnosci 12 tys miejsc, ewenement na skale swiatowa
tu nie mozna patrzec na siebie, kiedy sie przejechalo swoje, siedzialo w klatkach dla gosci przypominajacych klatki dla zwierzat, jadlo zimne niedosmazone kielbaski i lalo gdzies w krzakach, tu trzeba patrzec na rzesze innych osob, dla ktorych ten stadion jest budowany!! to miedzy innymi oni beda monotorem napedowym klubu - $$
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 21.07.2010 o godz. 17:41.
|