Wyświetl pojedynczy post
VanBasten
Senior Member

Od: 06.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.07.2010, 17:24
Najśmieszniejsze jest to , że najbardziej płaczecie o widok z skyboxow mimo że pewnie nigdy nawet tam nie wejdziecie Jeśli zapewniają nas że widok jest już OK to nie widzę powodów żeby tu płakać nad tym tematem . Płac zecie że murek brzydki , że powinno być szkło albo barierka . A to zwykłe bzdury ! Jestem w stanie się założyć , że osoby korzystające z tych boxów wolą murek który zapewni im prywatność a nie szkło przez które bedzie im zaglądać stado "dresów" . "A jak wejdzie dziecko albo kobieta to co" ....to poprostu usiądzie w drugim rzędzie i po kłopocie !Wasze wyszukiwanie dziury w całym to już nawet nie jest paranoja to jakiś totalny nonsens . To zwykłe szukanie "garbatego na olimpiadę
Trawa .....ja tez bym chciał żeby byl od poczatku piękny zielony dywan .Niestety pogoda akurat trafiła się ektremalna i wydaje mi się , że tu nie ma się czego czepiać .Zwykły pech a nie czyjaś zła wola . Może dobrze że teraz nie zagramy na R22 b będzie czas na dobre przyjęcie się tej trawy .
Zgadzam się że róznych niedoróbek jest za dużo ale zdarzają się one na każdej budowie . U nas jest ich zbyt wiele i to nie jest OK . Ale to też nie powód do wylewania tutaj łez i robienie dramatu i histerii . Zgadzam się że przegięciem jest taka skala opóźnien i za to jak najbardziej powinno się rozliczać ludzi odpowiedizalnych ! Ale śmieszy mnie fakt , którego jestem pewien , że najwięcej tutaj płaczą ludzie , któzy nigdy nie byli na meczu na żywo i pewnie nie będą również na tym nowym stadionie To zwyczajnie widać po treści postów . Ktoś kto chodzi na mecze rgularnie wie co jest ważne i na 100 % nie będzie tutaj płąkał nad odcieniem krzesełek czy tez kolorem teraktoy Oczywiście że jest wiele pięknych stadionów o wiele łądniejszych niż nasz .Ale też budowany były w innych warunkach i za inne pieniądze . A ja uważam , że nasz będzie zajebisty i wali mnie czy w skybox będzie murek czy szyba . Wali mnie czy krzesełka będą wpadać w odcień różowy czy fioletowy bo mam nadzieję , że ich nie będzie widać .
I zdecydowanie jestem za tym żeby poczekać nawet te głupie dwa miesiące dłużej niż robić otwarcie przy jednej trybunie ! Jest jak jest ale warto poczekać , skończyć wszystko jak należy i oddać przynajmniej trzy trybuny na raz .
Odpowiedz cytując