Pan Dudi napisał(a):
|
Ale jakie wycofywanie? Sugerujesz, że gdyby teraz pójść pod UM, to spotkałoby się ze zrozumieniem ze strony policji (możesz pisać z małej litery- nie złamiesz prawa )?
|
A to gdzieś napisałem, żeby już „teraz” zerwać się i pójść pod UM bez wcześniejszego uzyskania odpowiednich zezwoleń? To tyle w kwestii manipulacji i tego kto manipuluje.
Cytat:
|
Ty mi zarzucasz bierną postawę, że kibice mają nie robić nic, kiedy sam jedyne co robisz, to siedzenie przed monitorem i zdzieranie klawiatury w fanatycznym narzekaniu? Osz Ty! Widzę, że partnerem do dyskusji jesteś na najwyższym poziomie. Hipokryzji oczywiście.
|
A skąd Ty możesz cokolwiek wiedzieć na temat tego, co robię lub robiłem, gdzie byłem, ile pism wysłałem i gdzie wysłałem, z kim rozmawiałem? Nie masz na ten temat żadnej wiedzy, dalej możesz jedynie manipulować, tj. snuć swoje teorie i przypuszczenia, majaczyć o hipokryzji. A potem na koniec bardziej lub mniej bezpośrednio obrażać.
Oczekujesz, że ja tutaj na forum będę wyręczał SKWK i innych w opracowywaniu planu działania i ewentualnych zdecydowanych reakcji w związku z kolejną stadionową „obsuwą”? Albo że zrobi to ktoś inny, a nie organizacje istniejące dla kibiców i dla reprezentowania ich? A dlaczego? Oni powinni mieć w tym większe doświadczenie niż ja. A po tym, jak kiedyś moje propozycje i konkretny tekst, o których proszono w innej sprawie zostały potraktowane przez osoby związane z SKWK (o szczegółach nie chcę mówić), nie jestem skłonny nikomu tam się narzucać.
Nie musisz odpowiadać – nasza polemika przekroczyła już i tak ramy tego tematu.