Ciastek1 napisał(a):

.O ile mi wiadomo nie wyszła ostatnio ustawa zakazująca krytyki Duce ?
Daruj sobie jakieś teksty o "Polsce jako całość" . Kaczyński jest człowiekiem chorym na władzę .Szkoda , że kampania wyborcza nie potrwała dłużej bo po tym jak wychwalał Gierka niewiele brakowało żeby pochwalił Jaruzelskiego za stan wojenny . Polskie społeczeństwo ma niestety to do siebie , że zawsze musi mieć swój obiekt nienawiści. PiS świetnie wpasowało się w lukę na scenie politycznej - wystarczyło tylko wykrzyczeć hasła o nienawiści do byłych członków PZPRu i niechęć do Niemiec, Rosji itp.
|
Krytykować trzeba ale merytorycznie, a nie Kaczyński jest mały, zawszony, mlaska i wszyscy się z niego śmieją. Bo taka krytyka to czarna propaganda. Która bardzo pasuje takim jak Ty, mającym "inne poglądy polityczne". To pochwal sie jakie są te twoje inne poglądy? Czy może odpowiedź nie brzmi "takie jak Tuska"

) bo Tusk jest młody, ładny, gra w piłkę i Merkel go lubi?
I co znaczy "daruj sobie teksty o Polsce jako całość"? To ważny jest tylko interes Mira Rycha i Zbycha ? A reszta niech sie wali? Tacy leszcze mają rozporządzać pieniędzmi Polaków? Podatki i daniny jakoś płacą wszyscy? Nie ważne czy znają Grzecha. Media muszą być obiektywne nie ważne czy prywatne czy publiczne, zwłaszcza kiedy mienią się opiniotwórczymi. Jeżeli potrafią tylko lżyć Kaczyńskiego i wychwalać Tuska to ja mam prawo nazywać je propagandowymi i publicznie nawoływać do ich bojkotu. I traktowania ich jak Trybuny Ludu w wiadomych czasach. Czyli RZECZYWISTOŚĆ JEST DOKŁADNIE ODWROTNA NIŻ JEST NAPISANE W GAZECIE WYBORCZEJ LUB PODANE W TVN. To oczywista oczywistość.