Cytat:
Dobrze że masz te 350km do Krakowa K*** ludzie czy wy się od zawsze zachowywaliście jak 40-latkowie z dwójką dzieci? Ktoś jeździ na gape jest złodziejem, ściąganie na lekcjach = brak standardów moralnych. Sory że pytam ale czy ty w ogóle kiedyś miałeś kolegów ? Po czasie spędzanym na tym forum szczerze wątpie, gdyby któryś z moich znajomych opowiadał takie smuty to by został tylko i wyłącznie wysmiany.
Jak czytam niektóre posty to ciesze się że moi kumple to "złodzieje i ludzie bez honoru" 
Jak by cię żydki skroiły z barw to pewnie bys na psy dzwonił?
|
Powiem Ci ze swiety nie jestem, swoje za uszami tez mam tylko chcialem zauwazyc kilka spraw. Nie bede sie wdawal w zbyt szeroka dyskusje po prostu nie lubie takich skrajnych sytuacji o ktorych mowie, ale widze ze tego nie zrozumiales. Mozna nie kupic biletu raz, dziesiec, sciagac w szkole ale jak ktos juz jest takim chujkiem ze mimo ze oszukuje, kradnie i ma pretensje o wszystko do calego swiata a sam uwaza ze zle nie robi to mi sie to nie podoba i o tym mowie. Z tymi kumplami i krojeniem barw mogles sobie darowac.
Wytlumacze troche bardziej lopatologicznie bo moze powyzej zle zostalem odebrany. Zalozmy ze jedziesz na gape i Cie lapia bo nie chciales zaplacic 2 zl czy przejsc pareset metrow. W takim razie co robisz? Placzesz przed kanarami, wybielasz sie, klocisz sie, zalisz sie, szukasz wymowek oby tylko nie zaplacic kary- to dla mnie taka osoba jest wlasnie chujkiem bo zawsze i wszedzie chcialaby zrobic wszystkich i wszytko w chuja a jeszcze na koniec pewnie mowi ze kanar to menda. Sciagasz w szkole, nauczyciel przylapuje CIe na sciaganiu i co robisz? Mowisz ze to nie Twoja sciaga, ze nic nie sciagnales, ze nic na tej sciadze nie miales co bylo na egzaminie. A na koniec jeszcze pewnie na przerwie mowisz ze nauczyciel to skonczony ****. Malo tego nawet sa takie przypadki ze nasciaga, naoszukuje, dostanie troje i sie bedzie klocil ze malo bo chcial czworke, albo bedzie pod nosem skamlal ze napisal (NASCIAGAŁ) na wiecej.
Ludzie troche oglady, wszystko jest dla ludzi, czasem sie zdarzy jechac na gape, czasem sie sciagnie, oszuka ale jak jusz ktos jest takim mega .....m to takich ludzi wybitnie nie lubie (nie pije tutaj do nikogo z forum po prostu pisze ogolnie, napewno kazdy zna takie osoby osobiscie).
Mam nadzieje ze teraz sie rozumiemy