Cytat:
|
Rozumiem jeszcze mieszkańców aglomeracji krakowskiej zatroskanych o to jakimi autobusami i co ile będą podróżować, ale na litość boską najwięcej w tym temacie napina się niejaki jaroo1, który mieszka 350 km od Krakowa... Ten to już najbardziej traci na tym że gość nie zapłaci 2,50zł..., ale fajnie zawsze dopisać 3 posty na forum napinając się do kogoś nie?
|
Spoko kombinujcie sobie jak nie placic za bilety. przeciez ja nie bronie tylko chcialem zauwazyc ze jest to zlodziejstwo i mnie denerwuje jak ktos tak postepuje i jeszcze ma sapy ze kanary to ****y. Tak samo to cale pokolenie JP, wszystkich policjantow wrzuca do jednego worka, wyzywa od ch.. a nie potrafia pojac ze oni wykonuja swoja prace, pilnuja porzadku a jak przyjdzie co do czego jak Ci cos ukradna czy zabija kogos to pojdziesz na policje. Poruszylem temat policji wiec moze zaraz zawrzec hehe oczywiscie kibicom policja kojarzy sie z prowokacjami i tez ich tak postrzegam ale takie JP na 100% zawsze mnie smieszy. Moge zaspiewac tym policjantom na stadionie "zawsze i wszedzie..." ale napewno nie bede taki kozak ze jak w 10 osob zobacze policjanta samotnego to mu kose wjebie. A widze ze swiat zmierza w taka strone. To samo z kanarami. Jak ktos nie placi za bilety albo widzi ze ktos nie zaplacil to nie miejcie pretensji do kanarow ze wykonuja swoja prace, a ze sie zdarzaja frajerzy ktorzy sie nie potrafia odnosic z szacunkiem do czlowieka to tak zawsze bylo jest i bedzie. Frajerami nie sa tylko policjant, kanar i ochroniarz, rowniez takich samych chamow mozna spotkac wszedzie indziej. A tutaj widze chcecie kreowac wizje kanara chama a Ci co nie kupuja biletow to sa spoko ludzie ktorych ci kanarzy moga w dupe pocalowac
Aha i jeszcze taka sprawa. Zawsze mnie w szkole w****ialo jak kolesie oszukiwali, scigali ile wlezie (ok nie maja standardow moralnych to niech oszukuja na kazdym sprawdzianie) a jak ich zlapali to sie wypierali, ze co oni jeszcze nie sciagneli, ze nic tam na sciadze nie mieli. Ludzie w zywe oczy klamac, oszukiwac dla lepszej oceny czy dla kilkudziesieciu zł (mowie o mandacie). Trzeba miec jakis honor i szacunek dla samego siebie. I tutaj widze taka sama sytuacje, chwalenie sie ze go zlapali ale nigdy mandatu nie zaplacil bo co najwyzej sie nawyklocal, nawykrecal i mu uszlo. troche honoru trzeba miec, rozumiem nie placicie 2 zł, Wasza sprawa, mowicie ze za drogo, ze sie nie oplaca. Ok, moge to zrozumiec ale jak Was zlapia to tez mandatu nie chcecie zaplacic, tez sie bedziecie blaznic oby tylko kase zaoszczedzic- no to to juz jest przesada. Albo sie jezdzi na gape i wlicza w koszta ryzyka ze zlapia i trzeba zaplacic albo sie jest mega oszustem bez honoru i sie nie placi za bilet, nie placi sie mandatu a na koniec wyzywa wszystkich kanarow i wyznaje zasade JP na 100% hehe takie to dziecinne i niehonorowe ze szok. Mam 20 lat ale czsami jak patrze na rowiesnikow to mysle ze psychicznie dojrzalem do 40 a oni zatrzymali sie na poziomie dorastajacego 13 latka.