Wyświetl pojedynczy post
prober
Senior Member

Od: 08.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.07.2010, 23:20
Kordel_Walker napisał(a):Wyświetl post
Wojciechowski o piłce ma zero pojęcia, więc sam siebie załatwił(choć pewnie mu to zwisa). Gdyby postępował zgodnie z procedurami jak w normalnym klubie to stratny by nie był...
Widać, że Wojciechowski na piłce zarabiać nie ma zamiaru. Jest to tylko hobby, zabawa, jak gra w fM tylko na prawdziwe pieniądze. Pytanie teraz, czy Wisła na takim baranie zyska czy straci? Jego głupie zagrywki podnoszą sztucznie wartość zawodników np.Nowak, ale z drugiej strony polska piłka zyskuje medialnie i coś się dzieje.
W każdej klasie w szkole jest jakiś gość co robi z siebie pajaca. Często klasa ma przez niego jakieś kartkówki czy coś z tych rzeczy, ale przynajmniej nie jest nudno. Podobnie jest z Wojciechowskim. Błazen i frajer ale ogólnie postać pozytywna. A, że w czarnej dupie jak to napisałeś to chyba tylko twoje zdanie. Ma dużo kasy, niech przepłaca robi co chce. Może kupi kiedyś od nas Pawełka za 1mln euro?
Ja rozumiem, że można podważać czyjąś wiedzę i kompetencje, można kogoś uważać za lekkomyślnego i szalonego, wiele zachowań wynika m.in. z charakteru.
Ale...
Użytkowniku Kordel_Walker: uświadom sobie, że w internecie nie jesteś anonimowy i wyzywanie kogoś publicznie od "pajaców, błaznów i frajerów" może mieć poważne konsekwencje.

Więc może po prostu konstruując wyrafinowane porównania z "pajacami w szkole" miałeś na myśli siebie piszącego takie durne teksty na forum? Czy też może się mylę?

minigaleria forumowych wynalazków językowych (zbieram kolejne!): Balon, Balonik, Dzida, Dziwnie spokojny, I tyle w tym temacie, Kicha, Miałem przeczucie, Na pałę, Napinka, Nie mam pytań, Oddychać rękawami, Padaka, Pan Basałaj, Pan Cupiał, Parch, Piach, Przypał, Siara, Szrot, Wspomnicie moje słowa
Odpowiedz cytując