runner napisał(a):

Co do widoczności z 1 rzędu skyboxów i, SpoXsteR, to nie jest cm ale rząd metra może dwóch , przecież to foto to jest perspektywa, a w rzucie z góry miałbyś rzeczywistą wartość niewidocznego pola,
nie wydaje mi się aby to poprawili 1) bo byli by zmuszeni do podwyższenia drugiego rzędu, aby tamte miejsca nie były zasłaniane przez siedzących niżej - koszty i czas
2) patrząc realnie na stanowisko inspektorów i inwestora "jakoś to będzie"...., odnoszę wrażenie, że chcą wszystko jak najszybciej skończyć, oddać stadion operatorowi i niech on się martwi....
inna sprawa to podobna widoczność z miejsc dla niepełnosprawnych ! tam nikt nie robi lamentu a powinno się,
zobaczcie na wykończenie ścianki działowej widocznej przez szyby od ul. Reymana, brak gładzi jest widoczny od przeszło miesiąca może dwóch i żadnej reakcji:
|
1.Przy moim wzroście 176cm po podniesieniu krzesełek i lekkim wyprostowaniu oparcia z 1 rzędu widzę ponad metr za linie (w stronę trybuny) z 2 rzędu jest klasa widok. Kolega o głowę niższy sięga wzrokiem po linie, więc naprawdę nie ma się co rozpisywać o tych lożach vip
2. Odnosisz dobre wrażenia

3. Niepełnosprawni jak i osoby im towarzyszące mają świetny widok na całe boisko - pisałem już
Cytat:
^^ Jeśli już wspomniałeś o wnętrzu to na jednym zdjęć z wczorajszej galerii pod umywalkami w kiblach są jakies drzwiczki wizyjne tylko nie wiem po co, żeby ktoś tam mógł schować jakies skarby
|
drzwiczki są po to żeby wyciągnąć skarby które ktoś zostawi w umywalce
Cytat:
|
Prosisz i masz - kołowroty, a dokładnie ich brak. I wejście na stadion przez klatkę jak do zoo.
|
1. Projektant przyjął czasy i ilości podane przez producenta kołowrotów w oparciu o które wszystko jest ok - Wisła ma inne wytyczne i doświadczenia.
2. Jakie inne wejście dla kibiców sobie wyobrażasz
I potwierdzam że kończą się odbiory trybuny wschodniej (lub dzisiaj się zakończyły)