Wyświetl pojedynczy post
Jot
Banita

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.07.2010, 21:36
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Przeczytalem i z tego co widze to pisles ze kradniesz wiec nie wiem na co sie obuzasz. A to ze sobie wmawiasz ze jak ukradniesz 2,5 to ujdzie to juz Twoje wybielanie sie. Czy to ze ktos ma 1 grzech a ktos 10 to znaczy ze ten pierwszy wcale nie grzeszy? Kolego ukradniesz kilka zlotych wiec tez jestes zlodziejem- mniejszym ale jestes. I bez napinki to pisze, poprostu nazywajmy rzeczy po imieniu a nie owijajmy w bawelne i na dodatek jeszcze zalisz sie na kanarow. Nosz k... nie postepujesz fair i masz waty za to ze Cie z tego tytulu spotykaja nie przyjemnosci... troche oglady. Pozdro, badz uczciwszy to bedziesz mial mniej problemow
Widzisz, ja nie miałem żadnych nieprzyjemności z tego, że biletu nie miałem. Nie rzucam się do kanarów, jestem dla nich kulturalny, nie wyzywam ich, mandatu nie zarobiłem. Skoki adrenaliny były czasami, nie zabiło mnie to, wręcz przeciwnie.
Swoją opinię oparłem na doświadczeniach, gdy sam jechałem z biletem a widziałem jak z innymi postępowali. Ale najlepsze jest to, że ja tych ludzi złodziejami nie nazwę, choć oni nie mieli biletu a ja tak. I co, wcale nie płaczę z tego powodu.
Posłów w sejmie złodziejami nie nazwiesz ? Choć okradają twój kraj jak tylko potrafią, nawet mają na to przyzwolenie, bo ludzie na nich głosują. Ale to ja jestem większym złodziejem, bo nie kupuję biletu za 2,50.
JEGOPARCHATOŚĆMajchrowski okrada twoją Wisłę wraz z ziomami z UM, ale pewnie jego złodziejem nie nazwiesz, bo to ja przecież nie kupuję biletu za 2,50.
W końcu dojdziemy do tego, że ty też jesteś w pewnym sensie złodziejem, podobnie jak kolejny mentor, prześmiewca i kumacz Stelmi, tylko wytykacie palcami bo pewnie czasami żal wam tyłek ściska, że ktoś przytnie czasem kasę na bilecie, a wy nie.
Ale co tam, nazywajcie dalej tych co nie kasują biletów złodziejami, a na każdym kroku jest na was przycinana kasa przez kogoś innego, ktoś was rucha a wy nawet nie wiecie.

EDIT: Telus napisał bardzo dobry post.
Ostatnio edytowane przez Jot : 20.07.2010 o godz. 21:40.
Odpowiedz cytując