Cytat:
Czytaj uważnie mentorze czyichś zachowań co napisałem na końcu swojego poprzedniego postu i nie wyjeżdżaj mi tu od złodziei. Trzy ..... w bok zanim coś napiszesz o mnie.
A że nie potrafisz czytać słowa pisanego, bo w gimnazjum nie nauczyli to już nie mój problem.
|
Przeczytalem i z tego co widze to pisles ze kradniesz wiec nie wiem na co sie obuzasz. A to ze sobie wmawiasz ze jak ukradniesz 2,5 to ujdzie to juz Twoje wybielanie sie. Czy to ze ktos ma 1 grzech a ktos 10 to znaczy ze ten pierwszy wcale nie grzeszy? Kolego ukradniesz kilka zlotych wiec tez jestes zlodziejem- mniejszym ale jestes. I bez napinki to pisze, poprostu nazywajmy rzeczy po imieniu a nie owijajmy w bawelne i na dodatek jeszcze zalisz sie na kanarow. Nosz k... nie postepujesz fair i masz waty za to ze Cie z tego tytulu spotykaja nie przyjemnosci... troche oglady. Pozdro, badz uczciwszy to bedziesz mial mniej problemow
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.