Buziek_LG napisał(a):

|
Cichy proszę nie wypowiadaj się o sprawach o których nie masz pojęcia. Przy testach medycznych standardowo bada się krew. Przy niewydolności nerek nawet najbardziej podstawowe badanie krwi pozwala na diagnoze(większe stężenie wapnia, kreatyniny i mocznika). Wojciechowski sam jest sobie winien, kontrakt podpisany i Groclin/Polonia muszą go wypełniać. Chyba że sam Onyszko zechce go rozwiązać/zmienić
|
Gdybym nie miał pojęcia to bym się nie wypowiadał. Tak się niemiło składa, że w najbliższej rodzinie mam osobę, która cierpi na podobną dolegliwość więc siłą rzeczy wiem jakie są objawy, na jakiej podstawie się ją diagnozuje i jak się leczy.
Tak jak napisałeś, nieprawidłowości wychodzą przy najprostszej morfologii więc skoro robi się ją standardowo to jakim cudem do tej pory nic nie wykryto? Ja jednak jestem bliższy wersji, że w przypadku zawodników "z udokumentowanym przebiegiem" wykonuje się to o czym pisałem wcześniej. Formalność, "ZDROWY", pieczątka, podpis i po sprawie. Hajs zostaje w kasie klubu.