Ale za te miejsca płaci się krocie i to że nie widać 3-4 cm jest ważne!! bo nikt nie kupi ci biletu tak kolosalnie drogiego na miejsce tzw "VIP" gdzie nie widać w pełni boiska.. Kupiłbyś tu bilet za tyle kasy

to są najdroższe miejsca i w zamian za cenę ma być tam jak ta lala a nie " a spoko tylko troszkę nie widać ale podłoże sobie poduszkę to zobaczę jak piłkarz wybija piłkę z autu". Niektórzy piszą tu że irytują go te płacze wylewane na każdej stronie forum. A mnie denerwują ludzie którzy to "coś" co powstało w miejscu naszego starego stadionu usprawiedliwiają. Albo są to osoby które są niesamowitymi minimalistami albo mają gdzieś to że kumuch majcher nas poprostu okradł a z nas kibiców jak i klubu zrobił poprostu idiotów usprawiedliwiając każdy kolejny bubel a w głębi duszy śmiejąc się prosto w twarz. Jeśli tym optymistom to nie przeszkadza to nie mam więcej pytań. Potraktował nas tak jak powiedział na treningu cracovii i zbudował nam jednym słowem budę. I możecie mnie zjechać jaki to ja płaczek jestem.. ale przynajmniej realista i mam swoją godność którą ten komunista podważył. tyle.