Wyświetl pojedynczy post
rafal777
Senior Member

Od: 09.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.07.2010, 14:47
SpoXsteR napisał(a):Wyświetl post
chyba chodzilo o to ze gdy mielismy dobra pake i gralismy bardzo dobrze to trafialismy na bardzo mocne druzyny, a nie tak jak teraz Amika trafic moze na jakies Inter Baku, inne Sparty czy Maccabi.. to rzeczyscie boli i jest dla Wisly mimo wszystko poniekad niesprawiedliwe

tia......... chyba ze jestes na tyle naiwny ze kazdy wlasciciel klubu Polskiego po awansie Amiki i zgarnieciu ok 16 mln euro wylozy tyle samo z kieszeni, zeby wyrownac poziom, pff.. gdyby to bylo takie proste, to tez chcialbym awansu Amiki, a tak zycze im wszystkiego najgorszego
Wiadomo, że nie przełoży się to bezpośrednio ale pośrednio jak najbardziej. Wtedy nie będzie już myślenia w stylu i tak tym składem wygramy ligę bo ktoś będzie znacznie silniejszy (przynajmniej na papierze). Poza tym występy polskiego klubu w rozgrywkach europejskich to promowanie naszej ligi. Piłkarze to ludzie tacy jak my i nieraz na epwno są ciekawi co dana liga sobą prezentuje. Np. dostał propozycję z Wisły i mysli co to za liga, patrzy a tu mistrz ligi polskiej (np Lech) gra w LM. Patrzy dalej na obecna tabelę a tej tableli Wisła jest przed Lechem. Wtedy pomyśli sobie, że to dość mocny zespół musi być.

Chyba za łopatologicznie to przedstawiłem ale cos w tym musi być. Ja tez w końcu chcę ogladać super widowiska i emocjonować się nie tylko na meczach Wisły. Chciałbym włączyć sobie w piątek np mecz Korona-Lechia i zobaczyć super widowisko a nie jak do tej pory kopanie się po czołach...

Wisła musi grac jak najdłużej w LE, ale dobrze by było by inni tez pograli trochę.

A tak z zupełnie innej strony, naprawdę wierzycie w to, że jak np Lech awansuje do LM to te 7mln eur przeznaczy na transfery Nie wydaje mi sie