Bohdan Krzyżanowski napisał(a):

Czołem
Szanowny wislak68 nie jestem w stanie odpowiedzieć Ci na to pytanie. Kieruj je do osób bardziej zorientowanych w tej kwestii. Wiem tylko, iż kilku zawodników sprowadzonych do Wisły w ubiegłych latach nie było poddawanych obserwacji co jest wielkim błędem ze strony poprzednich działaczy.
Warto podkreślić, że większość zawodników sprowadzonych przez Wisłę tego lata miało oferty z lepszych, zagranicznych klubów.
Drodzy Użytkownicy jestem takim samym kibicem jak większość z Was i dlatego dziwią, a wręcz śmieszą mnie porównania do członków spółki.
Z poważaniem
Bohdan Krzyżanowski
|
Szanowny Panie Bohdanie,
Bardzo dziękuję że zechciał sie Pan odnieść bezpośrednio do mojego posta. Moja wdzięczność byłaby jeszcze większa gdyby zechciał nas Pan poinformować którzy to zawodnicy sprowadzeni w ubiegłych latach nie byli poddani obserwacji, jakie jest źródło Pańskich informacji oraz skąd przekonanie że ten niecny proceder nie jest kontynuowany przez obecnie rządzących.
Bylibyśmy również bardzo ciekawi tego którzy to z pozyskanych zawodników mieli mieć według Pańskiej wiedzy oferty z lepszych zagranicznych klubów (gdyby zechciał Pan jeszcze dodać z jakich to klubów nasza ciekawość w tym względzie byłaby w pełni zaspokojona).
Byłbym również ciekaw Pańskiej opinii na temat tego czy istnieje jakaś różnica poziomów pomiędzy ligą polską i słowacką (to odnośnie analogii pomiędzy Baszczem a Cikoszem) oraz brazylijską i chorwacką (analogia Marcelo Bunoza)
I na koniec: Panie Bohdanie każdego kto porównał by Pana do członka (spółki czy jakiegoś innego) jestem gotów ....