qchar90 napisał(a):

to zakladajac hipotetycznie zeby przyszli obydwoje na wypozyczenie Tiboni,Rios
to jeszcze w prasie spekuluja ze jakis napastnik ma przyjsc z nazwiskiem
to nie za duzo bedzie tych napastnikow?
|
Przestanecie w koncu z tym wielkim nazwiskiem?
Jarosz niczego takiego nie powiedzial (
http://www.youtube.com/watch?v=7obUt...1o&feature=sub od 2:30) , gazeta po prostu przekrecila jego slowa!! musze to pietnowac bo potem skocza na Jarosza, a chlop niczego takiego nie obiecywal, jakis redaktor sie go glupio pyta czy chcialby w Wisle kogos z nazwiskiem / wielki transfer (to tak jakby kogos spytac czy chcialby dostac 2 mln euro, pozdro dla dziennikarza

).. chyba normalne zeby chcial, i ze z punktu marketingowego to logiczne ze przyciagnalby ktos taki 'sezonowcow' na trybuny!! ale nie ma slowa o tym ze kims interesuja i ze ma taki ktos przyjsc i co najlepsze ze DZIAL MARKETINGU wpadl na taki pomysl, jak to napisala Gazeta Krakowska, oczywiscie blednie przekrecajac jego slowa, pewnie celowo zeby namieszac, a jesli nie to niech dziennikarze z tychze gazet zaopatrza sie w aparaty sluchowe, dobrze ze jest wideo bo tak to ktos byle co napisze i nie ma jak tego potwierdzic
Jak wspomnialem co Jaroszowi siedzi w glowie nie wiem,i co nieoficjalnie mowia tez mnie nie interesuje zbytnio, chodzi o fakty, a fakty sa takie ze OFICJALNIE nic takiego nie powiedzial ( co nie znaczy ze nie maja kogos takiego w planie i wiem ze moze celowo klamac).. a na filmie jak domniemam jest jego pelna wypowiedz odnosnie tematu "duzego transferu", chyba ze oficjalna reszta celowo wyciela

co poza kamerami bylo nie oceniam, bo to tylko spekulacje..