Wyświetl pojedynczy post
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.07.2010, 12:47
qchar90 napisał(a):Wyświetl post
to zakladajac hipotetycznie zeby przyszli obydwoje na wypozyczenie Tiboni,Rios
to jeszcze w prasie spekuluja ze jakis napastnik ma przyjsc z nazwiskiem
to nie za duzo bedzie tych napastnikow?

Przestanecie w koncu z tym wielkim nazwiskiem?
Jarosz niczego takiego nie powiedzial ( http://www.youtube.com/watch?v=7obUt...1o&feature=sub od 2:30) , gazeta po prostu przekrecila jego slowa!! musze to pietnowac bo potem skocza na Jarosza, a chlop niczego takiego nie obiecywal, jakis redaktor sie go glupio pyta czy chcialby w Wisle kogos z nazwiskiem / wielki transfer (to tak jakby kogos spytac czy chcialby dostac 2 mln euro, pozdro dla dziennikarza ).. chyba normalne zeby chcial, i ze z punktu marketingowego to logiczne ze przyciagnalby ktos taki 'sezonowcow' na trybuny!! ale nie ma slowa o tym ze kims interesuja i ze ma taki ktos przyjsc i co najlepsze ze DZIAL MARKETINGU wpadl na taki pomysl, jak to napisala Gazeta Krakowska, oczywiscie blednie przekrecajac jego slowa, pewnie celowo zeby namieszac, a jesli nie to niech dziennikarze z tychze gazet zaopatrza sie w aparaty sluchowe, dobrze ze jest wideo bo tak to ktos byle co napisze i nie ma jak tego potwierdzic

Jak wspomnialem co Jaroszowi siedzi w glowie nie wiem,i co nieoficjalnie mowia tez mnie nie interesuje zbytnio, chodzi o fakty, a fakty sa takie ze OFICJALNIE nic takiego nie powiedzial ( co nie znaczy ze nie maja kogos takiego w planie i wiem ze moze celowo klamac).. a na filmie jak domniemam jest jego pelna wypowiedz odnosnie tematu "duzego transferu", chyba ze oficjalna reszta celowo wyciela co poza kamerami bylo nie oceniam, bo to tylko spekulacje..
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 20.07.2010 o godz. 13:01.
Odpowiedz cytując