prorok napisał(a):

jak narazie patrzyłem na wszystkie transfery przez różowe okulary ale teraz to już Ci nasi szefowie przeginają.Cikos,Bunoza,Zurawski okej ale powoli bierzemy coraz mniej ciekawych zawodników
Paljic a Milijkovic teraz chca tego drąga wlocha zamiast riosa bo zapewne szkoda im 50 zeta na wyższy kontrakt...z takim skąpstwem nigdy nic nie osiągniemy.Tiboni jest młody i nic pozatym po co nam wysoki napastnik 3/4 klubów funkcjonuje bez typowych wież w ataku i jest dobrze a u nas ciagle szukaja drewna w ataku które za pół roku odejdzie bo nawet boiska nie powącha...
|
Również podoba mi się gra Milinkovicia ale powiedz mi kto powiedział Ci, że Milinkovic wogóle był naszym celem transferowym...? Z tego co pamiętam to pierwszy nazwisko Serba rzucił Zbymak bądź Maci0s...następnie pojawiło się ono w polskiej prasie...a w dalszej kolejności w prasie Słowackiej...jak widać od jednego słowa użytkownika tego forum wiadomość ruszyła lawinowo. Dziwni mnie fakt, że każdy najeżdża na tych dwóch użytkowników, a mimo wszystko wierzy w ich doniesienia bo jak inaczej można nazwać narzekanie na brak transferu Milinkovicia, którego nikt z zarządu nie potwierdził...Jeśli ja teraz napiszę wam, że tym nowym zawodnikiem z głośnym nazwiskiem ma być Raul choć zastanawiamy się również nad Gutim to będziecie mieli pretensje do zarządu, że zawodnicy Ci przeszli gdzie indziej...?
Nie dajcie się zwariować bo może być tak, że tematu zarówno Tiboniego jak i Milinkovicia nigdy nie było...