Wyświetl pojedynczy post
Tarann
Senior Member

Od: 06.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.07.2010, 11:35
Bohdan Krzyżanowski napisał(a):Wyświetl post
Czołem

Na wstępie chciałbym odnieść się do wypowiedzi kilku użytkowników. Dla mnie brakiem elementarnego wychowania jest wytykanie błędów osobie o wyższych kompetencjach, dlatego nie krytykuje osoby Szanownego Bogdana Basałaja i jego działań. W swoich wypowiedziach nie zamierzam wnosić do dyskusji nie potrzebnej paniki, która od kilku miesięcy nieustannie panuje na tym forum. Jaki cel ma krytyka przed startem rozgrywek ligowych, które są zapewne dla nas priorytetem. Ja zawsze byłem optymistą przed rozpoczęciem sezonu i oceniałem działania klubu w trakcie zimowej "laby".
Musze Ci powiedzieć że dla mnie też było szokiem to co wyprawiało się po podpisaniu Paljicia, ale przemyślałem sobie to i doszedłem do takiego wniosku, że wielu z użytkowników tu udzielających się zwłaszcza z większym stażem, jest bardzo nie ufna jeśli chodzi o kompetencje naszych nowych władz.... i nie ma im się co dziwić. Wszyscy tak samo przeżywaliśmy to co działo się ostatnimi laty w klubie ale oni upubliczniali swoje wnioski szerzej ( forum ) my co najwyżej w gronie znajomych, i pewnie jak każdy dali się nabrać na parę fatamorgan które nam fundowano( dla przykładu rzekoma wizja Pana Maćka S. ) Stąd pewnie nawyk asekuranckiego malkontenctwa.
Odpowiedz cytując