|
apeluje o obiektywizm w ocenie polityki transferowej Wisły. po tym jak wyraziłem swoja negatywną opinie na ten temat zostałem posądzony o to ze jestem kibicem z Poznania, czy ITI nie wiem sam co jeszcze. Nie, ja kocham Wisełke, ale patrzac na to co sie dzieje w klubie tam w srodku na ruchy i na strategie ja nadal twierdze ze w nowym sezonie to 3 siła Ekstraklasy. Mam prawo do takiej opinni chociaz bede kibicowal z calych sil by tak sie nie stalo. Lech trafil na Sparte, jesli ja przejdzie zaliczy mimo wszystko udany wystep w pucharach, i zasili budżet. Może Wichniarek, Kiełb, 3bamba to nazwiska ktore nie powalają na kolana, ale sa to konkretne uzupelnienia skladu. Marketingowo również sa do przodu i jest jakas strategia budowania klubu, lepsza gorsza nie bede ocenial ale nie można stwierdzić ze jej nie ma.
Legia - no coz ciezki temat, ale ogolnie ITI widac ze chce cos zrobic z ta druzyna wydajac 3 mln Euro. CV kopaczy naprawde jak na Ekstraklase miodzio. powtorze raz jeszcze marketingowo zostawili nas w tyle. Czy na rynku, w tramwajach, nie wiem w galeriach handlowych dziekolwiek indziej na miescie są jakies banery promocyjne Wisły, boksy interaktywne czy cokowliek innego ? przecież tego brakuje, chciałbym np jadac tramwajem w tym telewizorku zobaczyc zaproszenie dzialaczy na nowy stadion wisły. Ale nie zobacze bo w Wisle jedyna strategia obecnie jest "jakos to bedzie"
Moze jestem malkontentem , ale wynika to z tego ze jestem wymagajacy wobec dzialaczy klubu. Dobrze ze sprowadzono bramkarza. Jesli dojdzie Chavez to naprawde super. Ale to naprawde was zadowala ? Przeciez wszyscy chcemy by Wisła grała w Lidze Mistrzow. Czy naprawde nie widzielisccie meczu na Litwie i sparingu z Kolejarzem? przeciez wnioski nasuwaja sie same. Mimo okresu pryzgotowawczego
|