Wyświetl pojedynczy post
biała gwiazda
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.07.2010, 02:55
wolfy napisał(a):Wyświetl post
A to Kowalski i Burliga to już nie klasowi? W dupach się poprzewracało

Zaraz tu wpadnie BK i Ci wytłumaczy, dlaczego jest tak świetnie jak nie ma obrony. Tak naprawdę jedyne co mnie interesuje, to jakie prochy on bierze, bo ja też chcę mieć taki permanentnie dobry humor
Swojego dilera też mógłby podać. Może być na PW.
Swoją drogą ja się zastanawiam jakim cudem ty nie wpadłeś w zeszłym roku w depresje po letnim(bardzo transferowym okienku) i Levadi
Bo przecież w każdym twoim poście znajdziemy jakiś sarkazm, krytykę, niezadowolenie. Efekt osiągasz coraz lepszy, bo kogo nie kupimy to na forum zaczyna się zabawa w detektywów pod tytułem"udowodnijmy że ten piłkarz jest słaby". Można zaobserwować zjawisko dość ciekawe. Na forum panują gorsze nastroje po transferach niż w zeszłych latach gdy praktycznie się nie wzmacnialiśmy. Rzeczywiście to "dziwne" że po przyjściu nowego prezesa Basałaja(kojarzonego przez kibiców pozytywnie), kupieniu Żurawia(podstarzałej, ale naszej legendy),kupieniu 2 obrońców(z których może coś będzie w przyszłości) i Serba(Kirm ma wreszcie konkurencje) oraz perspektywy że wreszcie nie będzie problemu z 18 na mecz, otwarciem(chociaż pełnego bubli) stadionu na Reymonta i perspektywie kolejnych transferów ludzie w wakacje mają jakieś optymistyczne patrzenie na ten sezon Wisły. Oczywiście to wszystko psuje trochę sprzedaż 2 filarów Głowackiego i Marcelo. Ale udowodnij mi że rok temu byliśmy w lepszej sytuacji(szczególnie po Levadi). Więc przepraszam że mam optymistyczne patrzenie na przyszłość klubu, zdradź mi tajemnicę jak ty w niczym nie widzisz nic dobrego.
Odpowiedz cytując