|
Ja mam tylko nadzieje ze Ci wszyscy ktorzy narzekaja i tak zaspiewaja "Jak dlugo na Wawelu" razem ze wszystkimi innymi na stadionie. Ze stadion zostanie zapelniony w 100% i nawet gdy beda przyjezdzaly najlepsze kluby Europy to wlasnie oni zaczna srac w gacie zanim wejda na stadion jak uslysza nasza Wislacka Brac!!! A co do tego nikt nie powinien narzekac bo wyjscie z korytarza robi imponujace wrazenie nawet gdy nie bylo krzeselek.... a teraz sobie wyobrazcie zapelnione trybuny, szaliki w gorze, Wislackie przyspiewki, wszyscy na czerwono i tworzenie nowej historii!!! Nie wiem jak wy ale gdybym tylko mial okazje bycia teraz w Polsce to pierwsze co bym zrobil to na R22 dopingowac NASZA WISLE. Ja rozumiem ze nie wszystko poszlo z planem budowy, ale jestecie Wislakami, wiekszosc pewnie od urodzenia, wiec nie pozwolcie sie zdolowac komunista majchrowskim tylko pokazmy swoja wyzszosc i mimo wielu niepowodzen budowy, pokazmy jaki naprawde jest Krakow, dopingujmy z calych sil i spiewajmy na czesc Wisly po wszystkie czasy!!!!
P.S. A teraz jak z reklamy...... Mam na imie Dominik i jestem WISLAKIEM do konca zycia i o dzien dluzej!!!!
|