Bohdan Krzyżanowski napisał(a):

Drogi Bohdanie,
Czytając Twój post bardzo trudno jest oprzeć się wrażeniu że jesteś na tym forum bardziej służbowo niż prywatnie. To bardzo uprzejme ze strony etatowych pracowników klubu że postanowili komunikować się z kibicami również za pomocą internetu, odnoszę jednak wrażenie że bardziej wskazanym byłoby robić to z otwartą przyłbicą względnie zastosować jakiś bardziej jednoznaczny nick w rodzaju Konrad Wallenrod czy może Hans Kloss. Wtedy każdy będzie wiedział o co chodzi.
A jeśli chodzi o transfery to moim zdaniem dość obiecująco wygląda Rios (jeśli wypali). Reszta jest ok jesli chodzi o ligę (z rokującymi na przyszłość Słowakiem i Bośniakiem) ale Europy to raczej nimi nie zawojujemy.
Nie jestem pewien czy dobrym pomysłem jest sprowadzanie "gwiazdy" która miałaby zapełnić stadion. Jak dla mnie zawodnik powinien być od grania a nie od "gwiazdowania". Mam nadzieję że wiślacki marketing wie co robi.
I na koniec (żeby zamknąć wypowiedź poetycką klamrą) byłbym ciekaw opinii Pana Bohdana (

) ilu, jego zdaniem, spośród naszych nowych zawodników zostało znalezionych przez naszych skautów (Józek, Edek & Zdzichu Ltd) i było pilnie przez nich obserwowanych w ostatnich czasach a ilu zostało zakontraktowanych w ciemno (znaczy się na podstawie obserwacji video i rekomendacji mangerskiej).