Wyświetl pojedynczy post
biała gwiazda
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.07.2010, 00:30
thechris napisał(a):Wyświetl post
Heh, brawo 1q2.

Z tym udowadnianiem to jednak byłbym ostrożniejszy. Jak nie on to inni Ci za chwilę rozrysują to, że jak Wisła awansuje do LM to zyska a jak Lech awansuje to straci. Tutaj w przewadze jest takie myślenie i nic na to nie poradzimy. Wisła ma najlepszy stadion, murawę, drużynę itd. i basta. A najdrobniejsza krytyka czegokolwiek kwitowana jest "prośbą o przejście na drugą stronę błoń"
przeginasz zdecydowanie. Oczywiście jest pewna taka grupa, ale większość myśli rozsądnie i nie patrzy z zaślepieniem na każdy ruch Wisełki. Ale przepraszam czego się spodziewałeś na forum klubu Wisła Kraków. Że będziemy chwalić Legię i Lecha? Musisz przyznać też że są tu popaprańcy w drugą stronę. To co się działo po transferze Dragana Paljica to był jakiś koszmar. Czytałem 5 stron płaczów, lamentów i rozpaczy. Wszyscy niezadowoleni i najlepsze że nikt tego człowieka na oczy nie widział. I nie widziałem tam by ktoś kogoś odsyłał na drugą stronę błoń. Jest moderator wolf który często bardzo krytycznie patrzy na poczynania naszego klubu. Więc nie jesteś sam.

Dostałeś burę jak napisałeś że Wilk to no-name i lepszy Kiełb. Ludzie ci przytoczyli fakty, opinię kibiców i ekspertów.

Jasnością jest że awans do LM do ogromny skok finansowy i jak by to Lech osiągnął to by poszli mocno do przodu. Nie wiem jaką kasę dawali kiedyś za LM, ale Legia i Widzew nie zrobiły skoku cywilizacyjnego, co nie oznacza że Lech go nie może zrobić. Ale kłóćmy się na fakty, argumenty i nie narzekaj że tutaj ludzie są zaślepieni w Wisłę, jak by tak nie było to by po Levadi i Jopie frekwencja spadła o połowę.