Wyświetl pojedynczy post
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.07.2010, 17:49
Wisla sie wzmacnia z głową, Legia to samo ( mim ze dali 1 banke za Vrdoljaka , ktory mimo wszystko prezentuje sie swietnie i za cholere nie odstawia nogi Ariel moze sie przy nim sporo nauczyc.

Wiadomo ( przynajmniej u Nas ) ze nie beda to gorsi zawodnicy, od tych ktorzy grali lub nadal graja u Nas. W Wisle powinno byc tak samo.
Przeraza mnie tylko ilosc obcokrajowcow, ale coz... skoro moga grac

Smieszy mnie natomiast pisanie " Ten lepszy od tego, ten bedzie gwiazda, ten bedzie niewypalem " - Ludzie poczekajcie chociaz do 10 kolejki zeby takie wyroki ferowac. Zawodnik moze byc gwiazda z innej ligi, moze byc gwiazda mlodziezowej reprezentacji, ale nie znaczy to ze u Nas sie sprawdzi. Moze tez byc malo znanym zawodnikiem z 2-3 ligi, ktory swoja gra zadziwi wszystkich i bedzie najwiekszym wzmocnieniem. Wiekszosc z Was wrozy z fusow lub kieruje sie sympatia do danego klubu, nie tedy droga.

Zespoly robia duze ruchy transferowe i to cieszy, oby ilosc ktora w tej chwili jest ogromna, przeszla w jakosc.

Duzy ruch ze strony klubu X powoduje ze kluby Y i Z musza tez siegnac do kieszeni. To cieszy i mam nadzieje ze bedzie tak juz zawsze.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując