Wyświetl pojedynczy post
pawelwislak
Senior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.07.2010, 17:10
Człowieku ogarnij się kogo ty uważasz za tych świetnych piłkarzy jak dla mnie to jedynym jest ten z Legii który trafił do nich z rewelacji portugalskiej ale tylko ten słownie jeden piłkarz który ma teoretycznie większe papiery na granie od naszych transferów.

Cikos jak ktoś już powiedział wcześniej młody, zdolny zawodnik z młodzieżówki Słowacji, u naszych sąsiadów w reprezentacji nie grają jacyś leszcze chłopak powoływany na większość meczy, perspektywy ogromne, zaangażowanie myślę że będzie większe niż u wielu grajków. Bunoza to samo młody, był w planach innych dużych klubów, bośniacka młodzieżówka potrzebujesz lepszych kwalifikacji
Bo dla mnie opinia profesjonalistów a tacy pracują w ich młodzieżówkach znaczy cośkolwiek więcej od forumowych napinaczy. Kolejny nasz nowy bramkarz wybrany najlepszym bramkarzem ligi potrzebujesz lepszych rekomendacji ?

Rios dla mnie wystarczającym faktem jest to że grał w młodej Argentynie, jest wychowankiem River tam nie trzymają frajerów nawet na ławce!!

Nasz nowy Serbo-german zapewne kondycyjnie i motorycznie zjada całą naszą ligę a wiesz dlaczego bo wyszedł właśnie z niemieckich szkółek piłkarskich, i trenował z pierwszym składem porządnego klubu. Co za tym idzie on w życiu wybiegał więcej kilometrów niż cała reszta polaków z naszego składu. I ja ci mówię że będzie objawieniem na skrzydle w polskiej lidze jeśli nie będzie tak to po rundzie publicznie przeproszę i powiem że się myliłem!

Do tego uzupełnieni ataku Żurawski który swoim doświadczeniem i cwaniactwem może dać nam dużo w nadchodzącym sezonie a przede wszystkim wnieść dużo spokoju w grze ofensywnej. A niech mi ktoś powie dlaczego ten Milinkovic ma być tak świetnym transferem ? czemu niby wszystkie gwiazdy legii są tak fenomenalne ? czy Sidi od pasiastych ? Nikt mi nie powie bo nie ma naturalnie obiektywnych przesłanek mówiących o tym że tamci są super nasi są bleeee. Do tego zawodnik jak Wilk wyróżniający się w Koronie dla mnie lepszy od Kiełba, bardziej opanowany a tego potrzeba pomocnikowi i powiesz że dla ciebie noname a dla ludzi oglądających ekstraklase zawodnik o sporym potencjale który jakby teraz trafił pod skrzydła Sobola w perspektywie roku może dać nam naprawdę naturalnego i solidnego zawodnika na przyszłość. I my musimy pamiętać że właśnie nam o przyszłość chodzi, tu i teraz nic nam nie da jeśli nie zrobimy skoku w perspektywie nadchodzącego sezonu...

LE to jest zupełnie inna sprawa żeby coś tam powalczyć trzeba skład budować cały rok, i tu już Basałaj niczego nie zrobi bo w 2 miesiące z amatorskiego klubu nie zrobisz europejskiego przeciętniaka!

A kupowanie właśnie młodych zawodników którzy rozwiną się w ciągu tego roku daje nam nadzieje że w przyszłym sezonie będziemy mogli powalczyć w pucharach. Tego roczny awans go grupowej fazy uważam za cud, a wśród tych cudów z polski to największe szanse ma amica po odpadnięciu w 4 rundzie el do LM( jeśli udam im się ograć Czechów co wcale takie oczywiste nie jest) innej drogi chyba że po przez cudowne losowanie nie widzę.

Tak się połowo śmieje z tego Paljicia że będzie beznadziejny, a on przychodzi do nas i mówi że zdziwiony jest słabym treningiem i że tu mało się biega na treningach. To powinno mówić wszystko o naszych systemach szkolenia. Dlatego nie mamy szans w walce z dobrymi klubami Bundesligi bo oni nas obecnie siłowo, motorycznie, kondycyjnie zjadają na śniadanie!!
Odpowiedz cytując