Unibet mogę polecić, jedna z lepszych firm, kursy w czołówce, dużo handicapów na tenisa czy siatkówkę więc jest co grać. Z wypłatami nie ma problemów, wystarczy skan dowodu, ode mnie nie chcieli nic. Jedynym minusem jest brak bonusu na start, nie dawno było marne 50zł teraz nie dają nic natomiast są liczne promocje na których trochę grosza zarobiłem.
O Bwin krążą różne opinie, niektórzy mówią że najgorszy buk, banda złodzieji itd. ale z drugiej strony ma wielu zwolenników. Bonus 50% do 100zł na świetnych warunkach obrotu (mozna grać nawet 1.01), oferta z którą może się równać jedynie Bet365. Ciekawie wygląda sprawa z kursami, na parę godzin przed meczem są one najniższe w sieci ale jak ktoś przegląda ofertę wcześniej to może znaleźć prawdziwe perełki, gdyż firma wystawia kursy najwcześniej co sprawia że popełniają niesamowite błędy. Pierwszy przykład z brzegu, niedawny mecz siatkówki Bułgarii na over 160.5 bwin wystawił kurs coś 3.70, potem gdy inne buki wystawiły ofertę na ten mecz, kurs w parę godzin zredukowali do 1.7-1.8

Takich przypadków są setki, więc jak ktoś się zna na danym sporcie to może wiele zarobić. Spadki kursów w bwin można zaobserwowac na stronie
http://www.oddsportal.com/ Trochę żałuję że zauważyłem tę prawidłowość dopiero w momencie gdy obróciłem już większość bonusów w innych bukach bo mogłem to zrobić o wiele szybciej i bez ryzyka grając surebetami