Wyświetl pojedynczy post
Ravers
Senior Member

Od: 04.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.07.2010, 10:33
pawelbombel napisał(a):Wyświetl post
pewnie mnie zjecie i wogole przegonicie ale moja opinia na temat Wisły w nadchodzącym sezonie jest taka że to TRZECIA siła polskiej kopanej. Aha i tendencja dla kibiców w kwestii sportowej na nadchodzace lata bedzie taka ze ta sytuacja sie bedzie poglebiac. Wiśle ucieka Lech i Legia pod kazdym wzgledem. Stwierdzam to obiektywnie jako kibic Wisły. Wisła za ery Cupiała juz nie zagra w Lidze Mistrzow, moze zatem z powodzeniem grac w kolejnych latach w Uefa Cup (LE) bo nie twierdze ze klub nie bedzie sie rozwijac ( w zasadzie funkcjonowac jako tako). Transfery w tym okienku pokazują w ktorym miejscu jest Wisła. Wichniarek to lepszy transfer niż Zurawski, mimo ze wielu bedzie osmiewac tą opinię. Ponadto Lech ma znacznie znacznie lepszy sklad od Wisły, w ktorej bracia Brożkowie mają naprawde negatywny wpływ na druzyne podobnie jak Małecki. Znam piłkarza Wisły, wiem jakimi ludzmi są Ci kopacze. Młoda ekstraklasa Kulawika to jedno wielkie nieporozumienie. Ci piłkarze nie mają realnych szans na walke o gre w pierwszej druzynie bez wzgleduy na to jkakie prezentuja umiejetnosci. Prosze mi wierzyc, zreszta niedowiarkom polecam analize poprzedniego sezonu MESY. Albo inaczej. Pamietacie debiut napastnika w PP w zamosciu ? pozniej ani wiodu ani slychu . Bo Kulawik woli "luzniejsza" atmosfere.. popatrzcie na składy i roszady. o wnisoki nietrudno. wracajac do innych klubow legia uciekła juz marketingowo wszyslkim w Polsce. Bedzie zgoda z kibicami Legia ucieknie Wisle takze sportowo, CV kopaczy sprowadzonych w Legii a Wiśle tez wiele mowi. Wisła nie srpowadza mistrzow swiata juniorów. Wisła testuje 50 bramkarzy przez 3 sezony i nieistotne ze w tym okienku udalo sie zakonczyc ten serial. Zycze WIsle jak najlepiej i chce by to miasto mialo WIelki Europejski klub bo na to zasługuje. Ale bedzie o to bardzo ciezko. Wisła w tym momencie 3 siła polskiej ligi. Za pare lat na tych samych zasadach funkcjonowania srodek tabeli.
1.Po paru tekstach w tej twojej ''wypowiedzi'' można wywnioskować że jesteś kibicem kuchenek.(lub Legii)
2.Po dacie założenia konta również.
3.Żuraw strzelił 8 bramek(co z tego że z karnych?) i przyczynił się do mistrzostwa Omonii a Wichniarek strzelił 1 bramkę i ''spuścił'' Herthę do 2.Bundesligi,więc wniosek kto jest lepszy nasuwa się sam.
4.Legii nawet te jej transfery nie pomogą a Amica sprzedała Lewandowskiego i ani Tshibamba ani Rudnevs nie załata po nim dziury,więc Lecha czeka może 3 miejsce(zależy jak jeszcze zaszaleje pan Wojciechowski w Polonii).
A po piąte to wypad na forum pyrek .(lub Legii)
''Lech ma znacznie lepszy skład od Wisły'' już to widzę haha.
Powód: Hertha a nie Arminia :D
Ostatnio edytowane przez Ravers : 19.07.2010 o godz. 10:46.
Odpowiedz cytując