Wyświetl pojedynczy post
jankes
Junior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.07.2010, 08:38
kolend napisał(a):Wyświetl post
taaa to skoro jest tak dobrze - to czemu jest tak źle? kilka lat z rzędu nas masakrują w pucharach, a teraz nagle bez zdecydowanej poprawy w klubach, zaczniemy wygrywać z drużynami greckimi, albo innymi regularnymi pucharowiczami
W zeszłym sezonie porażka Wisły to była naprawdę wpadka która następnym razem może się zdarzyć za kilkanaście lat, w Polonie chyba nikt tak na serio nie wierzył chociaż i tak uciułała w zeszłym sezonie 3pkt ( co nie jest złym wynikiem ), Legia ( 3pkt.) miała dużą szanse na przejście Broendby ( 1-1, 2-2 ) to samo Lech ( przegrana po karnych ). Naprawdę trochę więcej szczęścia i zamiast marnych 2.125 mogło być drugie tyle, jak nie lepiej. Nadmienię tylko że wcześniej nas masakrowali i tu masz rację, ale wystarczy spojrzeć jakie mieliśmy losowania ( Barcelona, Panatinaikos, Anderlecht, Totenham itd. ). Z całym szacunkiem Aris to nie Panatinaikos czy Olimpiakos. A dlaczego wierzę w awans Jagiellonii napisałem wyżej. Na mnie tegoroczne transfery robią wrażenie i myślę że to da naszym drużynom awans do faz grupowych.
Ostatnio edytowane przez jankes : 19.07.2010 o godz. 09:03.