Wyświetl pojedynczy post
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.07.2010, 02:21
jova napisał(a):Wyświetl post
Nie chce mi się wierzyć, że ten Rios przyjechał na testy sportowe. Jeśli już jest po medycznych, to moim zdaniem oznacza, że klub jest przekonany że go zatrudni. Podobne informacje nie pojawiały się w przypadku no-name'ów, o których było wiadomo, że najprawdopodobniej przyjechali zwiedzić Kraków i załapać się na darmowy nocleg i wyżywienie.

Skoro przedstawiciele klubu nauczyli się podsycać napięcie przed transferami (Facebook) to może w tej sytuacji chodzi o to, by o transferach do klubu media informowały dwukrotnie? Raz o tym, że zawodnik przyjechał, a kilka dni później o podpisaniu kontraktu i zaprezentowaniu piłkarza. Mniej więcej taka sytuacja miała miejsce w przypadku Bunozy i Cikosa.
Oczywiście może być tak jak mówicie. Jak jest naprawdę przekonamy się zapewne dzisiaj( konferencja), ale...

Cikos
Słowak na testach medycznych
Cytat:
Erik Čikoš, 22-letni obrońca ze Słowacji, przechodzi testy medyczne w Wiśle Kraków. Zawodnik został poddany niezbędnym badaniom i jeszcze dziś wyleci do Barsinghausen, gdzie dołączy do zawodników Wisły. Jeśli wyniki badań będą pomyślne, podpisze kontrakt z Wisłą.
Bunoza
Gordan Bunoza na testach medycznych
Cytat:
W piątek testy medyczne w Krakowie przechodził chorwacki obrońca, Gordan Bunoza. Zawodnik jeszcze dziś dołączy do piłkarzy Wisły w Barsinghausen. Podobnie jak w przypadku Słowaka, Erika Čikoša, jeśli wyniki testów medycznych będą dobre, piłkarz ten podpisze kontrakt z Białą Gwiazdą.
Jeronimo
Brazylijski pomocnik na testach
Cytat:
Dziś do Barsinghausen dotarł brazylijski zawodnik, Jeronimo Daniluz Soares. Piłkarz ten przez najbliższe dni będzie testowany przez Wisłę Kraków.
Agustien
Kemy Agustien na testach
Cytat:
Dziś do Barsinghausen dotarł holenderski pomocnik, Kemy Agustien. Piłkarz ten przez najbliższe dni będzie testowany przez Wisłę Kraków.
Cikos i Bunoza oficjalnie zawodnikami Wisły( jeszcze przed prezentacją)
Cikos i Bunoza oficjalnie w Wiśle
Cytat:
Gordan Bunoza i Erik Cikos są już oficjalnie zawodnikami Wisły Kraków. Bunoza podpisał z klubem czteroletni kontrakt, natomiast Cikos został do krakowskiej drużyny wypożyczony na rok z opcją wykupu zawodnika po tym czasie.
Afsarli
Niemiec na testach
Cytat:
Przez najbliższe kilka dni z drużyną Wisły Kraków trenować będzie 19-letni pomocnik z Niemiec, Berkan Afsarli.
Paljic
Dragan Paljić podpisał kontrakt z Wisłą Kraków
Cytat:
Do Białej Gwiazdy dołączył kolejny piłkarz. Dwuletni kontrakt z Wisłą podpisał Dragan Paljić.
Rios
Wychowanek River Plate na testach
Cytat:
Na niedzielnym treningu Wisły Kraków pojawił się kolejny nowy zawodnik. To wychowanek argentyńskiego River Plate, 21-letni Andrés Rios. Napastnik ten jest już po testach medycznych, dziś wyszedł na trening z zespołem
Na dwoje babka wróżyła, nigdzie nie ma napisane, czy podpiszą z nim kontrakt. Ogólnie sprawa by mi zwisała, gdyby nie to, że mogą dzisiaj Riosa nie zaprezentować i przez Polskę ruszy fala samobójstw, a na forum zaroi się od postów "Miał być Rios, zarząd nas oszukał!", "Gdzie jest kasa za Marcelo ja się pytam?" i kultowe już "Cupiał!!!!! Oddawaj moje pięć milionów!!!!!". Wolę dmuchać na zimne.
Ostatnio edytowane przez Uran235 : 19.07.2010 o godz. 02:23.
Odpowiedz cytując