Wyświetl pojedynczy post
Abstrakcja
Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.07.2010, 23:30
Odnośnie Czarka Wilka to to, że nie jest już młody 24 lata to w Polsce wiek młodego talentu niestety za granicą(Hiszpania, Niemcy, Francja...) 22 latek to już senior niestety u nas piłkarzy mających 24 lata traktuje się jako młodziaków. Gdyby doszło do tego transferu byłby on naturalnym zmiennikiem Sobola. W tamtym sezonie Wilk być może nie wyróżniał się na tle całego zespołu strzelił kilka ciekawych bramek ale jednak ciężko wyróżniać się jak gra się na pozycji defensywnego pomocnika. Byłby jakimś wzmocnieniem ale nie wiem czy potrafiłby godnie zastąpić Sobola za jakieś 2-3 sezony. Mieliśmy braki na tej pozycji, brak zmiennika.

Co do innych transferów dobrze, że przyjechał na testy Rios a nie został od razu przetransferowany, dało to szanse obejrzenia go i zadecydowania czy nadaje się do drużyny. Mam nadzieje, że przyjdzie do nas ten Honduranin Chavez, oglądałem powtórki meczy Hondurasu na MŚ i Chavez prezentował się najlepiej ze stoperów. Na pewno byłby dużym wzmocnieniem i liczę na to, że do nas trafi. Być może jego drużyna nie ugrała niczego to nie stracili dużo bramek razem chyba 3 na całych MŚ, z dużą zasługą Chaveza.

Pozdrawiam... Dzisiaj będzie ciekawy dzień transferowy trzymajcie się.
Odpowiedz cytując