Wyświetl pojedynczy post
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.07.2010, 21:56
SpoXsteR napisał(a):Wyświetl post
No dobra, ale niektorzy maja inna koncepcje.. Wy chcecie niebieska, inni twarz Reymana, inni literke "W", inni szachownice, a inni jeszcze co innego, dlatego kazdy ma prawo do wypowiedzenia sie.. i rozchodzi sie o to ze jesli ktos samemu nic nie chce zrobic (pobawic sie w grafika) to niech nie oczernia kogos kto cos zrobil, skoro samemu jest sie w tym nie zna.. Wasze zdanie to niebieskie, ok, ale inni maja inne zdanie, dlatego robia wzory, bedzie albo glosowanie na stronie SKWK (kilka projektow) albo na zebraniu SKWK... przyjdziecie i wtedy oddacie swoj glos, racja, sonda internetowa to glupi pomysl, ful osob, ktorzy nie sa zwiazani z Wisla beda na zlosc glosowac za najgorsza opcja, jak to bylo na Legii..
Ja już po raz kolejny jestem objeżdzany za to co proponowałem na wschodnią więc chyba trochę pokrytykować mogę

Ale samm widzisz jak to jest zrobione. Nie jest to projekt w którym widać podział na konkretne krzesełka tylko taki na którym jest rysunek podzielony na kilka części. A o tym co wyjdzie po podziale tego rysunku na krzesełka powinniśmy wiedziec teraz a nie jak zaczną montować krzesełka. Wieć jesli jakikolwiek porjekt ma być dyskutowany to powinien być to projket przypominający ten ostateczny a nie rysunek podzielony na kilka części
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 18.07.2010 o godz. 22:05.
Odpowiedz cytując