SpoXsteR napisał(a):

|
No dobra, ale niektorzy maja inna koncepcje.. Wy chcecie niebieska, inni twarz Reymana, inni literke "W", inni szachownice, a inni jeszcze co innego, dlatego kazdy ma prawo do wypowiedzenia sie.. i rozchodzi sie o to ze jesli ktos samemu nic nie chce zrobic (pobawic sie w grafika) to niech nie oczernia kogos kto cos zrobil, skoro samemu jest sie w tym nie zna.. Wasze zdanie to niebieskie, ok, ale inni maja inne zdanie, dlatego robia wzory, bedzie albo glosowanie na stronie SKWK (kilka projektow) albo na zebraniu SKWK... przyjdziecie i wtedy oddacie swoj glos, racja, sonda internetowa to glupi pomysl, ful osob, ktorzy nie sa zwiazani z Wisla beda na zlosc glosowac za najgorsza opcja, jak to bylo na Legii..
|
Ja już po raz kolejny jestem objeżdzany za to co proponowałem na wschodnią więc chyba trochę pokrytykować mogę
Ale samm widzisz jak to jest zrobione. Nie jest to projekt w którym widać podział na konkretne krzesełka tylko taki na którym jest rysunek podzielony na kilka części. A o tym co wyjdzie po podziale tego rysunku na krzesełka powinniśmy wiedziec teraz a nie jak zaczną montować krzesełka. Wieć jesli jakikolwiek porjekt ma być dyskutowany to powinien być to projket przypominający ten ostateczny a nie rysunek podzielony na kilka części