Wyświetl pojedynczy post
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.07.2010, 21:35
Jagul napisał(a):Wyświetl post
To co piszesz w ogóle do mnie nie trafia. Żeby zagrać na tych MŚ te 3 mecze, najpierw trzeba było rozprawić się w eliminacjach ze zdecydowanie lepszymi drużynami. Honduras potrafił wygrać z Meksykiem, Kostaryką i toczyć zacięte boje z USA. Na MŚ nie grają żadne przypadkowe zespoły, bo gdyby grały to byłaby tam również nędzna Polska.
Nawet jeżeli nie ma doświadczenia, to nie znaczy, że sobie nie poradzi. Taki Marcelo, który przechodził do nas z Santosu, też nie miał za dużo doświadczenia, a dał radę.
Najpierw zapoznaj sie z druzynami, ktore wystepowaly na MS, a potem sie wypowiadaj. Polska w ostatnim czasie byla na kilku wielkich imprezach, a Honduras? Nie wiem, skad biora sie takie wypociny. Przypadkowe druzyny graja na MS, bo taki funkcjonuje podzial na strefy. Wiele pilkarsko lepszych ekip z Europy nie jedzie na Mundial, bo ilosc miejsc jest mocno ograniczona. Nie porownujmy tez prosze ligi brazylijskiej i ligi Hondurasu, bo to "troszke" inny poziom. Dla mnie Chavez to wielka niewiadoma(jak i pozostale transfery). Zobaczymy, co pokaze na boisku, jesli podpisze kontrakt.

Jesli chodzi o Wilka, to bycmoze wyrozniajacy sie w Koronie, ale napewno nie wyrozniajacy sie w lidze(mowimy o najlepszych pilkarzach).
Odpowiedz cytując