Wyświetl pojedynczy post
Mea
Member

Od: 06.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.07.2010, 15:38
La Furia Dell' Est napisał(a):Wyświetl post
Teraz trwają odbiory.Przy takiej ilości zadarzy się jakaś wymiana czy też poprawka.Jeżeli chodzi o "układ" poszczególnych kolorów krzesełek-nie komentowałem tych wszystkich postów zarzucającym "majstrom od budowy" dyletanctwo i niskie IQ (że niby nie potrafia dokładnie rozmierzyć ustawienia krzesełek), bo nie było sensu komentować każdego postu z osobna.Prawda jest taka, ze montaż odbywał sie na podstawie projektu, który w czasie montażu "ewoluował".Z pomocą "Chłopaków z Reymonta" , udało się poprawić on-line to co nie zgadzało sie z "pointem" i powinno być Ok.Opóźnienia...zmiany-to osobny temat, ale bez narzekania.......można powiedzieć że jeżeli chodzi o krzesełka trybuna C praktycznie została zakończona.
Witam
Dzięki za odpowiedz. Co do wzoru i opóznień to ja rozumiem wykonuje sie jak jest w dokumentacji.
Trybuna prawie skończona to znaczy ze nie będzie na samej górze ostatniego 24 rzędu krzesełek bez barierek.
Mam jeszcze jedno pytanie bo na kamerce tego dobrze nie widać, czy barierki o krzesełek są jakoś specjalnie zakończone na końcach rzędów. Bi na kamerce możne to być złudzenie optyczne ze do barierek jest dodane wykończenie do stopnic.
Ostatnio edytowane przez Mea : 18.07.2010 o godz. 15:40.
Odpowiedz cytując