Wyświetl pojedynczy post
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.07.2010, 14:25
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Różni się tym, że on grał regularnie we Fluminense, wystarczyło mi obejrzeć jeden mecz aby stwiedzic ze ten zawodnik mógłby być gwiazdą tej buraczanej ligi.
był to zawodnik który miał przyjść razem z Marcelo jednak jak zwykle coś nie wypaliło. Mazilu był krółem strzelców ligi rumuńskiej. Nie tak dawno pytali Dana Petrescu o zawodników których chciał sprowadzić do polski, był przekonany że cała tróją dałaby radę. A kim jest Bunoza ? na sparingu podał piłkę napastnikowi drużyny przeciwnej. Co jeśli zrobiłby tak w meczu pucharowym i z tego padłaby brama ?
a kim był Hristov? I jak wielką karierę u nas zrobił? Jaką kariere ten Mazilu zrobił w zespole podobnego poziomu jak my o nazwie Dnipro?
Jak widać nie wszystko jest takie proste jak w Football Managerze.

A co do Romeu to kojarzysz takiego gościa jak Edno? Też robi furore w Brazylii a u nas kaleczył futbol aż miło.

Ale żyj dalej w swoim przekonaniu że Mazilu, Romeu, Nei, Galamaz to były pewniaki i na pewno by zaskoczyli.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując