Wyświetl pojedynczy post
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.07.2010, 14:22
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Reiro
Jak chcesz możesz kibicować Realowi nikt Ci nie broni, z tego co widzę w Milanie też lipa z transferami za to w Madrycie... tam to się dzieję.

blacluk, wasiu, arbuz etc.

Nasza polityka transferowa od kilku lat doprowadza ten klub do opłakanego stanu. Podbijaliśmy wielokrotnie do dobrych zawodników. Nei, Mazilu, Giorgi, Galamaz, Romeu z Fluminense, teraz Marko Milinkovic.
Nigdy nasz klub nie potrafił doprowadzić sprawy od początku do końca. Do tej pory nie jestem wstanie wyjść z podziwu jak można było wypuścić Marko MIlkovica z Krakowa bez podpisania kontraktu. Skoro tu był to znaczy że chciał to grac, sprawa jest oczywista.

Co roku bierzemy jakiś zawodników podesłanych przez menagerow Dragan Pajic zawodnik który nie dal rady na zapleczu Bundesligi !?
Następny Osman Chavez tez podesłany nam przez tego gościa z Włoch. W klubie widzieli go tylko na video rekomendacja ze grał na MS im wystarczyła, co z tego ze kopal piłkę wszędzie tam aby nie wpadła do własnej bramki.

Wynalazki Zdicha Kapki tez nie imponują.
Oczywiście wszystko wyjdzie w praniu. W
Według mnie jak sprawdzić się chociaż jeden z tego zaciągu to będzie sukces.
Podniecasz się tym Milinkoviciem jak swego czasu podniecano się Jirsakiem , wiadomo jak na tym wyszliśmy . Nie ma dzisiaj czegos takiego jak gracz który wypali na 100% . Żurawski się aklimatyzował w naszym klubie 2 lata zanim zaczął strzelać . Wydać kase każdy potrafi , ale wydac z głową to jest już coś . Nowe struktury działają w klubie miesiąc , a ty wymagasz aby mieli 100 potencjalnych zawodników , każdy obejrzany 30 razy . Ja się teraz zapytam , kiedy mieli to zrobić ? Poza tym skąd wiesz że danego zawodnika ludzie z klubu oglądali tylko na video ? chodzisz na kawe z Basałajem ?

Mówisz że Pajic nie dał rady nawet na zapleczu 2 bundesligi , to pewnie przypadek że dwa zespoły z nim w składzie awansowały do bundesligi ( nawet jeśli wchodził tam jako joker ). Bandrowskiego pewnie być przyjął w zespole z pocałowaniem ręki , a miał porównywalne CV przychodzac do Lecha jak teraz nasz nowy serb .

Bunoza jest rekomendowany jako 5 stoper w lidze Chorwackiej , w drużynie która straciła najmniej bramek ? to dla Ciebie mało ? dla mnie to zajebiście dużo

5 z 6 gości sprowadzonych przez nasz klub w tym okienku ( Rios jest praktycznie zaklepany ) to byli lub aktualni reprezentanci swojego kraju ( nawet jeśli to tylko młodzieżówka , to jednak jest reprezentacja ) , czego chcieć więcej ?

Poza tym mówisz że od paru lat nasza polityka doprowadza klub do tragicznegoi stanu , to ja się pytam , jakim cudem na Marcelo zarobilismyprawie 20 milionów złotych ?
Ostatnio edytowane przez Karherop : 18.07.2010 o godz. 14:26.
Odpowiedz cytując