Wyświetl pojedynczy post
Leniwiec
Junior Member

Od: 10.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.07.2010, 14:21
westersyl napisał(a):Wyświetl post

Nasza polityka transferowa od kilku lat doprowadza ten klub do opłakanego stanu. Podbijaliśmy wielokrotnie do dobrych zawodników. Nei, Mazilu, Giorgi, Galamaz, Romeu z Fluminense, teraz Marko Milinkovic.
Nigdy nasz klub nie potrafił doprowadzić sprawy od początku do końca. Do tej pory nie jestem wstanie wyjść z podziwu jak można było wypuścić Marko MIlkovica z Krakowa bez podpisania kontraktu. Skoro tu był to znaczy że chciał tu grac, sprawa jest oczywista.

Mam pytanie.....Dlaczego twierdzisz ze ten zawodnik byłby zbawieniem Naszego klubu Na Jakiej podstawie tak twierdzisz i czy Twoje Przypuszczenia sa bardziej prawdopodobne niz przypuszczenia kolegi
Reiro

Cytat:
Co roku bierzemy jakiś zawodników podesłanych przez menagerow Dragan Pajic zawodnik który nie dal rady na zapleczu Bundesligi !?
Następny Osman Chavez tez podesłany nam przez tego gościa z Włoch. W klubie widzieli go tylko na video rekomendacja ze grał na MS im wystarczyła, co z tego ze kopal piłkę wszędzie tam aby nie wpadła do własnej bramki.

Wynalazki Zdicha Kapki tez nie imponują.
Oczywiście wszystko wyjdzie w praniu.
Według mnie jak sprawdzić się chociaż jeden z tego zaciągu to będzie sukces.
Chciałbym przypomnieć że nowe struktury klubowe(prezes..itd.) zaczęły działać od początku czerwca !! Wiec pozostawmy im trochu czasu na działania jak wiesz w Wiśle nie ma siatki skautingu wiec musimy liczyć na przychylność managerów.......Przynajmniej w tym okienku
Odpowiedz cytując