westersyl napisał(a):

Nasza polityka transferowa od kilku lat doprowadza ten klub do opłakanego stanu. Podbijaliśmy wielokrotnie do dobrych zawodników. Nei, Mazilu, Giorgi, Galamaz, Romeu z Fluminense, teraz Marko Milinkovic.
Nigdy nasz klub nie potrafił doprowadzić sprawy od początku do końca. Do tej pory nie jestem wstanie wyjść z podziwu jak można było wypuścić Marko MIlkovica z Krakowa bez podpisania kontraktu. Skoro tu był to znaczy że chciał tu grac, sprawa jest oczywista.
|
Mam pytanie.....Dlaczego twierdzisz ze ten zawodnik byłby zbawieniem Naszego klubu

Na Jakiej podstawie tak twierdzisz i czy Twoje Przypuszczenia sa bardziej prawdopodobne niz przypuszczenia kolegi
Reiro
Cytat:
Co roku bierzemy jakiś zawodników podesłanych przez menagerow Dragan Pajic zawodnik który nie dal rady na zapleczu Bundesligi !?
Następny Osman Chavez tez podesłany nam przez tego gościa z Włoch. W klubie widzieli go tylko na video rekomendacja ze grał na MS im wystarczyła, co z tego ze kopal piłkę wszędzie tam aby nie wpadła do własnej bramki.
Wynalazki Zdicha Kapki tez nie imponują.
Oczywiście wszystko wyjdzie w praniu.
Według mnie jak sprawdzić się chociaż jeden z tego zaciągu to będzie sukces.
|
Chciałbym przypomnieć że nowe struktury klubowe(prezes..itd.) zaczęły działać od początku czerwca !! Wiec pozostawmy im trochu czasu na działania jak wiesz w Wiśle nie ma siatki skautingu wiec musimy liczyć na przychylność managerów.......Przynajmniej w tym okienku