Wyświetl pojedynczy post
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.07.2010, 14:12
lukaszsz86 napisał(a):Wyświetl post
Niestety nie stać Wisły na takie transfery
Myślę, że dla Wisły i dla wielu polskich klubów mimo wszystko przychodzi dobry czas - powstają wielkie stadiony, będą wielkie widowiska, będą i wreszcie dobrzy piłkarze. Zobaczycie, że za 3-5 lat nasz klub będzie się liczyć w walce o LM, a może i coś zwojuje w europejskich pucharach. Myślę, że znajdą się za niedługi czas konkretne pieniądze na konkretne transfery. Narazie mimo wszystko trzeba się nastawiać optymistycznie i liczyć na rundę grupową w LE.

Co do transeferów. Pajlic mnie satysfakcjonuje, jego gra wystarczy na zwykłą ligową piłkę. Natomiast na puchary - zobaczymy w jakim stopniu nas wesprze.

Co do tranfermarkt - byłbym ostrożny w ocenach wartości zawodników, bo tam większość naszych "kopaczy" jest przeszacowana. Choćby Jirsak, który napewno nie gra na tyle by móc być wartym 800 tysięcy euro.

Rios - całkiem ciekawy zawodnik, ciekawe, czy się sprawdzi na testach.

Chavez - ja bym go wziął w ciemno, bo na MŚ jego drużyna wprawdzie zdobyła tylko 1 pkt, ale nie stracili tak dużo bramek, więc może być wzmocnieniem dla naszego zespołu i to do pierwszej jedenastki.
Odpowiedz cytując