westersyl napisał(a):

Bez przesady, osobiście nie mam nic do Twoich postów, po prostu chciałem dać do zrozumienia ludziom że się mylisz bo oni traktują Cię jak wyrocznie.
Co do transferów już wielokrotnie pisałem o tym. Okienko transferowe oceniam jak skandal i chamstwo wobec kibiców. Podpisaliśmy tych paru zawodników i przy każdym z nich trzeba postawić znak zapytania. Byc może oczekuje zbyty wiele, chciałem po prostu 2,3 zawodników o których z miejsca będzie można powiedzieć, że się sprawdzą.
|
No to zacznij kibicować Realowi Madryt bo do polskiej ligi nie ściągniesz zawodników, którzy z całą pewnością się sprawdzą.
Na przestrzeni ostatnich 10-15 lat nie widzę żeby którykolwiek polski klub przeprowadzał transfery zawodników, którzy z całą pewnością się sprawdzą. A propos, nawet PSV kupując Marcelo nie ma takiej pewności no bo niby czemu...?
Gościu grał w słabej polskiej lidze gdzie zapewne każdy średni grajek potrafi wymiatać, a jednak go kupili...
Opanuj się, włącz Fifę, FM'a lub coś w tym stylu i sprowadzaj graczy z najwyższej półki...bo życie to nie gra komputerowa...