Wyświetl pojedynczy post
Kroff
Junior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.07.2010, 11:59
Zrzędzicie jak stare baby Ten skrzydlowy bedzie wzmocnieniem, w koncu ktos kto umie grac 1 na jeden, dla mnie to taka gorsza wersja Błaszczykowskiego(zalezy na ile sie angazuje w defensywie) Jak juz ktos wspomnial Kosa sobie tam nie poradzil a chyba kazdy przyjalby go teraz do druzyny z radoscia, ten napastnik to swietny ruch, gosc bedzie strzelal bramki az milo, tam mial za konkurentow zawodniikow o ktorych polskie kluby moga jeszcze przez wiele lat tylko pomarzyc. Ponad 30 meczow i 2 gole ? To sprawdzcie sobie ile rozegral minut, bo w wiekszosci gral ogony. Dla mnie rywalizacja w ataku bedzie ogromna i mam nadzieje, ze juz nie zobacze na boisku Łobodzinskiego a Brozek zrozumie ze musi strzelac w kazdym meczu jesli chce zachowac miejsce w ataku ;] Tego chcieli chyba wszyscy, zeby byla rywalizacja, teraz kazdy musi dawac z siebie 110% jeslic hce grac. Przydalaby sie jeszcze taka w obronie, koniecznie musi przyjsc do zespolu minimum jeden stoper, a znajac Basałaja nie wierze zeby kogos takiego nie sprowadzil. To tyle ode mnie szykuje sie pasjonujacy sezon przede wszystkim ligowy bo na puchary mozemy sie poprostu nie zgrac wystarczajaco. O lige jestem jednak spokojny zaczyna to wygladac dobrze, a patrzac na poczynania innych klubow w tym okienku transferowym spodziewam sie, ze poziom ekstraklasy najzwyczajniej w swiecie sie podniesie i bedzie mozna poogladac mecze nie tylko Wiselki ale takze innych zespolow bez zniesmaczenia poziomem na twarzy
Odpowiedz cytując