Wchodzę na stronkę i...totalne zaskoczenie...nie dość, że pozyskaliśmy Paljicia z transferu, którego jestem całkiem zadowolony...bo z całą pewnością jest to zawodnik bardzo szybki, nie najgorszy technicznie i wbrew statystykom bardzo aktywny w ofensywie(informacje od znajomego z Niemiec).
Zaskoczony transferem Paljicia czytam dalej i co widza moje oczy...? Rios'a czyli młodzieżowego reprezentanta Argentyny z całkiem sporym doświadczeniem w lidze argentyńskiej(a w FM'ie wymiata aż miło

) czyli odpowiednik Marcelo tyle, że grający na ataku i pochodzący z Argentyny. Czytam dalej i okazuje się, że pozyskanie Chaveza też jest już prawie dogadane...
Podsumowując dokonaliśmy/dokonujemy ciekawych zakupów i niech mi teraz nikt nie pisze, że Legia zrobiła lepsze bo na papierze zarówno nasze jak i ich transfery wyglądają podobnie, a które są lepsze zobaczymy wkrótce.
Ja osobiście liczę jeszcze na jakiegoś środkowego pomocnika, który byłby szykowany na następcę Sobola(być może ten Niemiec okaże się dobrym grajkiem bo CV ma nie najgorsze).
Pozdrawiam