Jako że nie jestem znawcą lig południowoamerykańskich jak np flamengista - to o River czy Boca nawet ja słyszałem
Zainteresowanie takim piłkarzem robi wrażenie. I do tego grał kilka meczy w U20 Argentyny. Zastanawia mnie to ile taki piłkarz może kosztować? Jakiego rzędu pieniądze? Jeśli tak jak flamengista napisał powyżej 1 miliona euro - to naprawdę jestem zdziwiony że nasz klub chce wydać na 1 piłkarza takie pieniądze. Ale jednak bardziej prawdopodobne jest to że będzie jak z Cabralem - wypożyczenie na rok z opcją pierwokupu.
Nie mniej zawodnik młody, który otarł się o U20 Argentyny... właśnie powinien eksplodować swoim talentem teraz w Wiśle
A co do Paljića- tak jak pisałem wcześniej - będzie konkurentem dla Kirma/ Piotrka Brożka (o ile ten jednak nie wróci na lewą obronę bo Diaz słabiutko na razie). Wystarczy żeby w przeciwieństwie niż Andraż minął od czasu do czasu kogoś na skrzydle i już będzie lepiej. Konkurencja jest nam niezbędna. Tak samo ten Rios - niech wywrze presję na Brożka, Boguskiego czy Żurawskiego