Po pierwsze to była odpowiedź na te płacze na 10 stronach i nie wszystko załapałeś
1.Chyba długo tu nie siedzisz, niedawno jeszcze ktoś kto miał nieźle skomponowany filmik to był według tutejszych ekspertów ktoś już dobry i z tego filmiku wnioskowali jego przydatność, patrz Beto

(moje uwagi były odnośnie zwyczajów tego forum)
2.Uważam że ten obrońca jak przyjdzie to będzie dobry ruch i ma dobrą rekomendację. Ale zobaczysz ludzie powiedzą że to i tak źle.(Marcelo gra w PSV, więc nasz nowy nabytek ma mu dorównywać i powinien być z Ajaksu

)
3.Sam wielokrotnie krytykowałem działanie naszego klubu i do standardów europejskich daleko nam.
Zgadzam się że z twoją opinią, trzeba dać zagrać naszym nowym nabytkom by ich ocenić. Ale jakim prawem wolfy ma prawo każdego nowego gracza z góry skreślać. Dla niego każde posunięcie klubu było złe.
4.A i napisałeś że "łata się nie wiadomo kim"-przyznaj to szczerze dla nas wiadomo kim jest tylko polski gracz(np. nie wiadom kim byli:Cleber, Paulista, Marcelo, Uche, Cantoro, a wiadomo kim byli:Łobo, Matusiak, Kryszałowicz, Kowalczyk)
tak też bym wolał Milinkovica i by Marcelo został,ale Milinkovic to tylko gracz na papierze ma występy w reprezentacji i jest młody, ale Kirm też gra w reprze i co więcej w swojej lidze gdy do nas przychodził miał kilkanaście asyst i co z tego.
Nie karze ci się jarać ale w zeszłym sezonie nie miał kto na ławce często siedzieć, a teraz mamy wreszcie przynajmniej na papierze w miarę kompletną kadrę i będzie jakaś rywalizacja, to jest to co udało się zrobić. Rozumiem że lepiej mniej cie bolało 15 osób do grania niż transfer tego Niemca?
APELUJE TYLKO O PAMIĘĆ, BO W ZESZŁYCH LATACH NA OBIECANKACH SIĘ KOŃCZYŁO. A TERAZ COŚ OBIECALI I RZECZYWIŚCIE CHOĆ TROCHĘ REALIZUJĄ TO. A WIĘKSZOŚĆ TU KRZYCZY JAK BY Boguś zbankrutował.
W ZESZŁYCH LATACH DOCHODZIŁO DO NIEPORÓWNYWALNIE WIĘKSZEJ ILOŚCI ABSURDÓW W KLUBIE(NP.KONTRAKT DOLHY, TELENOWELA Z BRAMKARZAMI) I WY AKCEPTOWALIŚCIE I JARALIŚCIE SIĘ PRZYJŚCIAMI DO KLUBU GRACZY O GORSZYCH CV NIŻ TEN NIEMIEC(nie mówię o latach 90 tylko lata 2005-2010). JA WOLE TO NIŻ CZEKANIE DO KOŃCA SIERPNIA JAK W OSTATNICH LATACH I ŁUDZENIE SIĘ ŻE KTOŚ PRZYJDZIE.