Wyświetl pojedynczy post
biała gwiazda
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.07.2010, 00:56
1q2 napisał(a):Wyświetl post
A ja po przeczytaniu tego tekstu to mam minę jak w Twoim obrazku, bo za cholerę nie wiem do czego Ty zmierzasz

1.To chyba dobrze co?
2.Gra w reprezentacji i to już jest jakaś rekomendacja.
3.wolfy nie jest już moderatorem nad czym ubolewam(bez ironii)

A co do reszty....kolego mam się jarać bo mamy 5 transferów i GargułęTo nie jest takie proste że rok temu były 3 cukierki a dziś 5 i jesteśmy happy.
Generalnie jak drużyna ma się wzmacniać to nie robi tego że rozbija jedyna formację która dobrze funkcjonuje , łata to nie wiadomo kim a do przodu bierze grajków made in 'zdarma'.

A to gdzie mógł grać?No nie żartuj sobie - jak w 2 bundeslidze był na aucie to wiadomo że po awansie nawet wejście na 10 minut by mu nie groziło i tu + że wybrał grę zamiast hodowania hemoroidów.

I naucz się że transfery ocenia się po minimum kilku/nastu meczach o stawkę - W chwili jego przeprowadzania można jedynie spekulować i patrzeć na to pod kątem tego co dany zawodnik już osiągnął.
Szczytem 27 letniego Dragana Paljica było bycie rezerwowym w 2 lidze niemieckiej.
Co nie oznacza że nie będzie grał pierwszych skrzypiec w Wiśle ale to by tylko oznaczało to że tych naszych gwiazdorów to trza przegonić jak najszybciej.

Po pierwsze to była odpowiedź na te płacze na 10 stronach i nie wszystko załapałeś

1.Chyba długo tu nie siedzisz, niedawno jeszcze ktoś kto miał nieźle skomponowany filmik to był według tutejszych ekspertów ktoś już dobry i z tego filmiku wnioskowali jego przydatność, patrz Beto(moje uwagi były odnośnie zwyczajów tego forum)
2.Uważam że ten obrońca jak przyjdzie to będzie dobry ruch i ma dobrą rekomendację. Ale zobaczysz ludzie powiedzą że to i tak źle.(Marcelo gra w PSV, więc nasz nowy nabytek ma mu dorównywać i powinien być z Ajaksu)
3.Sam wielokrotnie krytykowałem działanie naszego klubu i do standardów europejskich daleko nam.
Zgadzam się że z twoją opinią, trzeba dać zagrać naszym nowym nabytkom by ich ocenić. Ale jakim prawem wolfy ma prawo każdego nowego gracza z góry skreślać. Dla niego każde posunięcie klubu było złe.
4.A i napisałeś że "łata się nie wiadomo kim"-przyznaj to szczerze dla nas wiadomo kim jest tylko polski gracz(np. nie wiadom kim byli:Cleber, Paulista, Marcelo, Uche, Cantoro, a wiadomo kim byli:Łobo, Matusiak, Kryszałowicz, Kowalczyk)
tak też bym wolał Milinkovica i by Marcelo został,ale Milinkovic to tylko gracz na papierze ma występy w reprezentacji i jest młody, ale Kirm też gra w reprze i co więcej w swojej lidze gdy do nas przychodził miał kilkanaście asyst i co z tego.

Nie karze ci się jarać ale w zeszłym sezonie nie miał kto na ławce często siedzieć, a teraz mamy wreszcie przynajmniej na papierze w miarę kompletną kadrę i będzie jakaś rywalizacja, to jest to co udało się zrobić. Rozumiem że lepiej mniej cie bolało 15 osób do grania niż transfer tego Niemca?

APELUJE TYLKO O PAMIĘĆ, BO W ZESZŁYCH LATACH NA OBIECANKACH SIĘ KOŃCZYŁO. A TERAZ COŚ OBIECALI I RZECZYWIŚCIE CHOĆ TROCHĘ REALIZUJĄ TO. A WIĘKSZOŚĆ TU KRZYCZY JAK BY Boguś zbankrutował.
W ZESZŁYCH LATACH DOCHODZIŁO DO NIEPORÓWNYWALNIE WIĘKSZEJ ILOŚCI ABSURDÓW W KLUBIE(NP.KONTRAKT DOLHY, TELENOWELA Z BRAMKARZAMI) I WY AKCEPTOWALIŚCIE I JARALIŚCIE SIĘ PRZYJŚCIAMI DO KLUBU GRACZY O GORSZYCH CV NIŻ TEN NIEMIEC(nie mówię o latach 90 tylko lata 2005-2010). JA WOLE TO NIŻ CZEKANIE DO KOŃCA SIERPNIA JAK W OSTATNICH LATACH I ŁUDZENIE SIĘ ŻE KTOŚ PRZYJDZIE.
Ostatnio edytowane przez biała gwiazda : 18.07.2010 o godz. 01:11.
Odpowiedz cytując