biała gwiazda napisał(a):

Po przeczytaniu 10 stron forum dochodzę do wniosków:
1. Już wam filmiki na youtubie nie wystarczają
2. Jak przyjdzie ten gościu z Hondurasu to powiecie że gruby i brzydki.
3. Jak człowiek będący moderatorem"wolfy" może być takim pesymistą(ty nic nie pamiętasz co było w zeszłym roku?). Rok temu było 3 razy gorzej kupiliśmy Kirma i Alvareza a odszedł Zieniu i Baszczu. Nie doczekaliśmy się ani bramkarza ani napastnika, była plaga kontuzji, a nikt tak nie ryczał.
Teraz już mam 5 transferów+w pełni zdrowego Gargułę.
Wam ktoś przestawił coś w mózgu. Braliśmy takiego Svitlice, który nic nie grał, był stary i z Legii. A 90% osób wierzyła że zostanie KRÓLEM STRZELCÓW.
ZAWSZE MOŻNA BYŁO MIEĆ JEDEN ZARZUT DO KLUBU, ŻE NIC NIE ROBIĄ. ALE CHOLERA DOCZEKALIŚMY SIĘ TRANSFERÓW I NIKT NIE MOŻE POSTAWIĆ ZARZUTU, ŻE NIE STARAMY SIĘ MIEĆ WRESZCIE PEŁNEJ KADRY.
A i wiecie czego dowiecie się z tych statyk:NIC. Można by się bać jak by kibice tego klubu gdzie grał mówili że patałach i dobrze że odszedł. Ale z tego wynika że jak wchodził to robił swoje i mógł tam zostać i grać w waszej ulubione słowo ostatnio na forum: BUNDESLIDZE. Boże gdzie się podziała tamta euforia gdy robiliśmy transfery gdy przyszedł Skorża.
|
A ja po przeczytaniu tego tekstu to mam minę jak w Twoim obrazku, bo za cholerę nie wiem do czego Ty zmierzasz
1.To chyba dobrze co?
2.Gra w reprezentacji i to już jest jakaś rekomendacja.
3.wolfy nie jest już moderatorem nad czym ubolewam(bez ironii)
A co do reszty....kolego mam się jarać bo mamy 5 transferów i Gargułę

To nie jest takie proste że rok temu były 3 cukierki a dziś 5 i jesteśmy happy.
Generalnie jak drużyna ma się wzmacniać to nie robi tego że rozbija jedyna formację która dobrze funkcjonuje , łata to nie wiadomo kim a do przodu bierze grajków made in 'zdarma'.
A to gdzie mógł grać?No nie żartuj sobie - jak w 2 bundeslidze był na aucie to wiadomo że po awansie nawet wejście na 10 minut by mu nie groziło i tu + że wybrał grę zamiast hodowania hemoroidów.
I naucz się że transfery ocenia się po minimum kilku/nastu meczach o stawkę - W chwili jego przeprowadzania można jedynie spekulować i patrzeć na to pod kątem tego co dany zawodnik już osiągnął.
Szczytem 27 letniego Dragana Paljica było bycie rezerwowym w 2 lidze niemieckiej.
Co nie oznacza że nie będzie grał pierwszych skrzypiec w Wiśle ale to by tylko oznaczało to że tych naszych gwiazdorów to trza przegonić jak najszybciej.