Wyświetl pojedynczy post
biała gwiazda
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.07.2010, 23:43
Po przeczytaniu 10 stron forum dochodzę do wniosków:
1. Już wam filmiki na youtubie nie wystarczają
2. Jak przyjdzie ten gościu z Hondurasu to powiecie że gruby i brzydki.
3. Jak człowiek będący moderatorem"wolfy" może być takim pesymistą(ty nic nie pamiętasz co było w zeszłym roku?). Rok temu było 3 razy gorzej kupiliśmy Kirma i Alvareza a odszedł Zieniu i Baszczu. Nie doczekaliśmy się ani bramkarza ani napastnika, była plaga kontuzji, a nikt tak nie ryczał.
Teraz już mam 5 transferów+w pełni zdrowego Gargułę.
Wam ktoś przestawił coś w mózgu. Braliśmy takiego Svitlice, który nic nie grał, był stary i z Legii. A 90% osób wierzyła że zostanie KRÓLEM STRZELCÓW.
ZAWSZE MOŻNA BYŁO MIEĆ JEDEN ZARZUT DO KLUBU, ŻE NIC NIE ROBIĄ. ALE CHOLERA DOCZEKALIŚMY SIĘ TRANSFERÓW I NIKT NIE MOŻE POSTAWIĆ ZARZUTU, ŻE NIE STARAMY SIĘ MIEĆ WRESZCIE PEŁNEJ KADRY.
A i wiecie czego dowiecie się z tych statyk:NIC. Można by się bać jak by kibice tego klubu gdzie grał mówili że patałach i dobrze że odszedł. Ale z tego wynika że jak wchodził to robił swoje i mógł tam zostać i grać w waszej ulubione słowo ostatnio na forum: BUNDESLIDZE. Boże gdzie się podziała tamta euforia gdy robiliśmy transfery gdy przyszedł Skorża.

a i z tego co wiem na tym filmiku Milinkovic nic nie mówił że odrzucił Wisłę i do niej nie trafi. Jak poszukacie trochę w necie to możliwe że i on u nas zawita.
zaczyna mi imponować ta stronka http://wislareymonta22.futbolowo.pl/
puki co podali informacje które się sprawdzają, ciekawe kiedy przydarzy się im mina
Powód: bo niektórym odbija;)
Ostatnio edytowane przez biała gwiazda : 17.07.2010 o godz. 23:53.
Odpowiedz cytując