Wyświetl pojedynczy post
arbuz
Senior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.07.2010, 23:09
pawelwislak napisał(a):Wyświetl post
Swoją drogą po obejrzeniu krótkiego wywiadu na oficjalnej, to się tak zastanawiam ilu naszych zawodników umiała by się tak dogadać/zaprezentować w 3 języku... Podejrzewam że Angielski nie był jego drugim językiem. Tak się zastanawiam czy któryś z naszych po angielsku dałby radę tak jak on ? Nie będę oceniał kolesia bo go nie widziałem w grze, krótki filmik z yt mówi tylko dobry balans i niezła szybkość przy czym mógł to być filmik z przed 2 lat więc... poczekamy zobaczymy nie skreślałbym go tak od razu. Panowie myślmy pozytywnie że jeszcze się uda wyciągnąć 2 dobrych zawodników i będziemy mogli patrzeć na trochę jaśniejszą przyszłość...
Tez kiedys sie zastanawialem nad tym ale wiem ze nasi grajkowie to raczej po angielsku to niebardzo i to mnie zastanawia bo chcac byc pilkarzem profesjonalnym trzeba choc w stopniu dobrym poslugiwac sie angielskim bez tego to ani mysl o jakims transferze zagranicznym.

Taki Kirm moze nie jest gwiazdorem wielkim pilkarzem ale go szanuje bo nauczyl sie poslugiwac angielskim w stopniu dostatecznym i to jest pilkarz profesjonalny on pojedzie wszedzie bedzie gral i dogada sie.
A wyslijcie takiego malego albo brozka ktory jak mial byc wytransferowany to sam przyznal sie ze z jezykiem niebardzo i niby ze zaczal sie uczyc ale panowie przeciez to jest jezyk obcy to trzeba poswiecic kilka lat aby mowic w stopniu dobrym.

No ale coz u nas szkolenie pilkarzy jest do wielkiej dupy wiec niema co sie dziwic ze nikt nieprzyklada wagi do nauki jezyka a szkoda.
Odpowiedz cytując