Wyświetl pojedynczy post
TymonPRO
Senior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.07.2010, 22:15
Oldpara napisał(a):Wyświetl post
Transfer Pajlicia uważam za ruch w dobrą stronę.

W Kaiserslautern grał więcej niż np. Ćwielong czy Paulista u nas, a cytowane tutaj wypowiedzi kibiców z poprzedniego klubu świadczą o nim bardzo dobrze.

Opinie typu "Szkoda...był dobrym jokerem" czy "dziękuje mu za dobrą gre, nie można go winić, chce sie rozwijać" świadczą o tym, że Niemcy mieli o nim podobne mniemanie, jak my o Penksie, Pauliście, czy Ćwielongu.

Myślę, że gość po prostu wolał grać o mistrza w Polsce, niż o utrzymanie w Bundeslidze, co dobrze świadczy o jego ambicji. Bo nie sądze, że skusiliśmy go kasą do tego, żaby zerwał kontrakt z Kaiserslautern.

Jak zakontraktujemy Chaveza, to najprawdopodobniej będzie to jedno z lepszych okienek transferowych ostatnich paru lat. Oczywiście zobaczymy jak sie nabytki sprawdzą, ale mają potencjał.

A normalnym radzę nie zwracać uwagi na narzekania frustratów na tym forum.

Mam identyczne zdanie na temat transferu Paljicia, nie sądzę żeby zarobki w Wiśle były czymś co go do nas zachęciło ,wydaje mi się że on chce grać w klubie ,który gra w pucharach i co rok walczy o mistrza
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
Odpowiedz cytując