LooNatyk napisał(a):

I jeszcze tak subiektywnie sobie dodam, ze wyglada mi to na typowa zapchajdziure. Nie udalo sie z Milinkovicem to sprowadzono pierwszego lepszego. ;]
|
Dokładnie, ponoć nie miało być transferów z jutjuba to mamy transfer 'na gębę' , bo kto i kiedy miałby go niby obserwować.
Tak jak pisałem widziałem go nie raz w akcji.Swego czasu była w TV 2 bundesliga i Kaiserslautern był często puszczany.Akurat to był sezon 08/09 - fatalny dla tej drużyny z fatalnym trenerem.Fatalny bo mieli być murowanym kandydatem do awansu a grali aż zęby bolały.
Ostatni sezon gdzie już zespół grał dobrze(zmienił się trener) nasz zawodnik prawie nie grał
Dlatego ciężko skakać z radości z transferu kolesia który nie dał rady w 2 bundeslidze
Ktoś dał przykład Penksy - może nietrafny ale gdyby to był podobny zawodnik to było by dobrze.Trzeba też zwrócić uwagę że u nas szczególnie boki to kopią się po czole strasznie więc nie jest wykluczone że Paljic będzie od nich po prostu lepszy.
Tyle że na pewno to nie jest to na co po zaksięgowaniu 5mln euro , można było liczyć.