bunny napisał(a):

Ludzie rzucają pomysły trafione albo nietrafione a tu od razu krytyka, lepiej sami coś wymyślcie ... a jak już krytykujecie to przynajmniej podawajcie rzeczowe argumenty (a nie hasła: "bez sensu", "grzeje Ci").
Dla mnie bardzo ciekawym pomysłem jest twarz Henryka Reymana (bardzo trudna do wykonania), w końcu nie zapominajmy, że stadion nosi jego imię i nazwisko, więc jest to jak najbardziej na miejscu.
Niewątpliwie, byłby to oryginalny pomysł bo z tego co kojarzę, żaden stadion w PL nie czegoś podobnego.
* co do zarzutu, że się siedzi na twarzy Reymana : no to co mamy powiedzieć ? nie róbmy w ogóle wzorów, bo siedzimy na BG, bo siedzimy na dacie powstania Naszego Klubu ... wg mnie argument bezzasadny
Lepiej rzucać pomysłami może któryś będzie dobry, albo się go odpowiednio zmodyfikuje
tyle ode mnie
|
Ja bym nawet powiedział że oryginalny na skalę światową. I tych wszystkich oryginalności na tym stadionie już nam wystarczy.
Ale jak już ktoś wspomniał niewykonalna biorąc pod uwagę jakość wykonania napisu. Niektórzy widzę nie potrafią zrozumieć, że na trybunie piętrowej żadne takie pomysłowości jakie niektórym się nasuwają na myśl są niewykonalne i to jeszcze przy tak niewielkiej ilości krzesełek
morgenes napisał(a):

No weźcie jeszcze k...wa barierki girlandami obwieście a pod dachem zamocujcie baloniki. Koniecznie w trzech kolorach. A jak komuś mało, to jeszcze proponuje dołożyć oświetlenie choinkowe. Będzie jak na wiejskim weselu.
U siebie w pokoju też macie takie disco-polo?!
Żadnych napisów. W ostateczności szachownica.
|
To podsumowuje większośc propozycji które tu padły. Ludzie wy macie choć za grosz poczucia estetyki czy tak wymyślacie żeby upchać jak najwięcej. Jak macie jakiś pomysł to zróbcie projekt i go zaprezentujecie a nie tak sapmujecie temat i piszecie od rzeczy. A może jeszcze ktoś wymyśli podobiznę majchra
Niektóre pomysły to się nadają jedynie do forumowego łapu-capu